Hotel Sole Niš

Nazad na » Niš

Hotel Sole Smešten u samom srcu grada Niša, Hotel Sole ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, modernim barom i trpezarijom gde se doručak služi svakodnevno. Osigurani parking je na raspolaganju svim gostima.Telefon: +381 18 524 555
Adresa: Kralja Stefana Prvovenčanog 11
Web sajt: http://hotelsole.rs

Hotel Sole Niš mapa


Udaljenonost Niš Beograd


Smešten u samom srcu grada Niša, Hotel Sole ima klimatizovane sobe sa besplatnim bežičnim internetom, modernim barom i trpezarijom gde se doručak služi svakodnevno. Osigurani parking je na raspolaganju svim gostima. Sve sobe su moderno opremljene i imaju kablovsku TV, minibar i sopstveno kupatilo sa tušem, fenom za kosu i besplatnim toaletnim priborom. Hotel je kategorisan sa tri zvezdice.

Sole u ponudi ima room servis, peglanje i pranje veša i hemijsko čišćenje. Recepcija radi 24 časa dnevno i omogućava upotrebu sefa. U lobiju, gosti se mogu opuštati uz piće i razni informativni sadržaj. Najbliži restoran se nalazi na 100 metara od hotela a tržni centar je udaljen 150 metara, u samom centru Niša. Lokalni autobus staje ispred hotela, dok su glavne autobuska i železnička stanica udaljene 1, 5 km. Niški Aerodrom je 3 km od Hotela Sole.

Kapacitet hotel je 11 smeštajnih jedinica odnosno 26 ležaja

Telefon za informacije: 018/292-432,  018/ 524-555

E-mail: hotel@hotelsole.rs

Web sajt: Hotel Sole NišTagovi: Hotel Sole leto 2019, Niš mapa