Hotel Solitudo Lastovo

Nazad na » Lastovo

Hotel Solitudo Hotel Solitudo smešten je u malom mestu Pasadur, na mestu gdje se spajaju dve najlepše uvale (Velo i Malo Lago) na ostrvu Lastovo, jednom od najlepših ostrva Dalmacije. Upravo zbog te činjenice, hotel je okružen gustom borovom šumom, prelepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem.Telefon: +385 20 802-100
Adresa: Lastovo
Web sajt: http://hr.hotel-solitudo.com

Hotel Solitudo Lastovo mapa


Udaljenonost Lastovo Beograd


Hotel Solitudo smešten je u malom mestu Pasadur, na mestu gdje se spajaju dve najlepše uvale (Velo i Malo Lago) na ostrvu Lastovo, jednom od najlepših ostrva Dalmacije. Upravo zbog te činjenice, hotel je okružen gustom borovom šumom, prelepim prirodnim plažama i kristalno čistim morem.

Hotel je odnedavno kompletno renoviran i ima kapacitet 73 sobe sa 140 ležajeva. Sve su sobe stilski uređene i opremljene klimom, televizijom, kupatilom,  a deo i balkonima, terasom, te predivnim pogledom  na more. Hotelska plaža nalazi se 20-ak metara od hotela, dok se druga plaža nalazi preko puta hotela na malom ostrvcetu. Ispred hotela nalazi se marina za jahte, a u sklopu hotela je i Ronilački centar sa školom ronjenja.

Telefon za informacije: +385 20 802-100Tagovi: Hotel Solitudo leto 2019, Lastovo mapa