Hotel Spektra Istanbul

Nazad na » Istanbul

Hotel Spektra Hotel Spektra se nalazi u tradicionalnoj Turskoj vili u starom delu grada na trgu Hipodrom. Hotel je smešten u blizini većine turističkih atrakcija grada kao što su Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata i Veliki bazar.Telefon: +90 212 516 35 46
Adresa: Sehit Mehmetpasa Yokusu No:2
Web sajt: www.hotelspectra.com

Hotel Spektra Istanbul mapa


Udaljenonost Istanbul Beograd


Hotel Spektra se nalazi u tradicionalnoj Turskoj vili u starom delu grada na trgu Hipodrom. Hotel je smešten u blizini većine turističkih atrakcija grada kao što su Plava džamija, Aja Sofija, Topkapi palata i Veliki bazar. Tradicionalno gostoprimstvo, kvalitetna usluga i ljubazno osoblje hotela Spektra doprineće da Vam boravak u Istambulu zaista ostane u lepom sećanju.

Hotel Spektra je mali ali komforan hotel, svojim gostima možemo ponuditi smeštaj u 19 moderno opremljenih sobe. Na raspolaganju su Vam sobe sa francuskim ležajem i klasične dvokrevetne i trokrevetne sobe. Većina soba ima opuštajući pogled na Sulatanahmet i trg Hipodrom.

Sve sobe poseduju klima uređaj, kupatilo, direktnu telefonsku liniju, grejanje, uslugu room service 24/7, kablovsku televiziju i fen za kosu.

Telefon za informacije: +90 212 516 35 46Tagovi: Hotel Spektra leto 2019, Istanbul mapa