Hotel St. John Villas and Spa 5* Zakintos

Nazad na » Zakintos

Hotel St. John Villas and Spa 5* Hotelski komleks je kategorisan sa 5 zvezdica i nalazi se u letovalištu Tsilivi na ostrvu Zakintos. St.Telefon: +30 26950 24178
Kapacitet: 21
Kategorija: 5 *
Adresa: Cvili
Web sajt: www.stjohnvillas.gr

Hotel St. John Villas and Spa 5* Zakintos mapa


Udaljenonost Zakintos Beograd


Hotelski komleks je kategorisan sa 5 zvezdica i nalazi se u letovalištu Tsilivi na ostrvu Zakintos. St. John Vilas & Spa hotel je smešten na malom uzvišenju iznad samog letovališta i pruža panoramski pogled na Jonsko more i dugu peščanu plažu.  

Hotel se sastoji od 21 nezavisne vile od kojih svaka poseduje privatni ulaz, sopsveni parking, vrt i bazen. U ponudi se nalaze vile sa dve ili tri spavaće sobe, površine od 100 i 136 kvm. Sva vila poseduje luksuzna kupatila sa kadom, fen, ogledalo, salon, tv i dvd uređaj, stereo, cd player, bežični internet, klima uređaj, komletno opremljenu kuhinju, frižider, mikro talasnu, aparat za filter kafu, prostranu trpezariju, toster i čajnik. Vile su moderno uređene i stilski dekoranisane. Pored toga vile poseduju i veš mašinu, sef, peglu i dasku za peglanje, aparat za gašenje požara.

Vile poseduju i bazen, bežični pristup internetu, roštilj, peškire za bazen. Svaka vila se održava svakodnevno 7 dana u nedelji.

U centalnom objektu gostima su na raspolaganju: recepcija, spa centar, rezervacija rent a car-a, menjačnica, internet kutak, biblioteka, uslužni telefon, doktor na zahtev, fax, restoan, snack bar, kozmetički salon, teratana/fitnes centar, suvernirnicu, igralište za decu, mini market.  Na Vaš zahtev organizujemo ekskurzije i obilazak turističkim brodom.

Telefon za informacije: +30 26950 24178Tagovi: Hotel St. John Villas and Spa 5* leto 2019, Zakintos mapa