Hotel Stari krovovi Novi Sad

Nazad na » Novi Sad

Hotel Stari krovovi Komforne sobe i apartmani učiniće Vaš boravak u hotelu Stari krovovi nezaboravnim. Bilo da Vam je potreban dnevni odmor za predah od puta, prenoćište, smeštaj za vikend ili na duži period u vreme održavanja brojnih manifestacija i događaja u Novom Sadu ( sajmova, festivala, itd.Telefon: 021/402-882
Adresa: Novosadski put 115, Novi Sad - Veternik
Web sajt: www.hotel-starikrovovi.com

Hotel Stari krovovi Novi Sad mapa


Udaljenonost Novi Sad Beograd


Komforne sobe i apartmani učiniće Vaš boravak u hotelu Stari krovovi nezaboravnim. Bilo da Vam je potreban dnevni odmor za predah od puta, prenoćište, smeštaj za vikend ili na duži period u vreme održavanja brojnih manifestacija i događaja u Novom Sadu ( sajmova, festivala, itd.), na raspolaganju su Vam apartmani, jednokrevetne, dvokrevetne, kao i sobe sa tri i četiri udobna kreveta.

Maksimalan smeštajni kapacitet hotela je 205 mesta, tako da se za Stare krovove mnogi odlučuju i prilikom organizacije smeštaja za grupne posete Novom Sadu i okolini, kako za goste iz zemlje, tako i za turiste iz inostranstva.

Svaka soba ima ležaj, kupatilo sa tuš-kabinom i fenom za kosu. U sobama se nalaze i po jedan mini-bar, TV, direktna telefonska linija i klima uređaj. Ceo hotel pokriven je wireless signalom za besplatan pristup internetu. Gostima je na raspolaganju i sobna usluga (Room Service), kao i usluge pranja i peglanja veša.

Čuvani parking za putničke automobile i autobuse nalazi se ispred hotela i pod stalnim je nadzorom hotelskog obezbeđenja. Parking je za goste hotela potpuno besplatan i u slučaju većih poseta, može se rezervisati unapred.

Restoran hotela "Stari krovovi" nadaleko je čuven po dobroj usluzi, ljubaznom osoblju i raznovrsnim jelima bogatih ukusa o kojima se kasnije dugo i sa uživanjem priča. Vrhunski majstori i pravi poznavaoci kako domaćih, tako i internacionalnih kuhinja, svakodnevno pripremaju sveža i ukusna jela sa menija, a kojima ćete i Vi i svi Vaši gosti biti zaista oduševljeni!

Telefon: 021/402-882Tagovi: Hotel Stari krovovi leto 2019, Novi Sad mapa