Hotel Tomi Portorož

Nazad na » Portorož

Hotel Tomi Smešten na brežuljku iznad Portoroža i okružen mediteranskim rastinjem, hotel Tomi nudi sobe sa balkonima ka moru i izuzetan pogled na zaliv. U okviru objekta nalaze se à-la-carte restoran i terasa sa bazenom odakle se pruža pogled na more.Telefon: +386 5 674 02 22
Mobilni: +386 41 739 996
Adresa: Letoviška 1
Web sajt: http://www.hotel-tomi.eu

Hotel Tomi Portorož mapa


Udaljenonost Portorož Beograd


Smešten na brežuljku iznad Portoroža i okružen mediteranskim rastinjem, hotel Tomi nudi sobe sa balkonima ka moru i izuzetan pogled na zaliv. U okviru objekta nalaze se à-la-carte restoran i terasa sa bazenom odakle se pruža pogled na more. Hotel je udaljen 4 min hoda od plaže.

Sve sobe u hotelu Tomi uključuju klima-uređaj, besplatan bežični internet, flat-screen TV i sef. Kupatila u sobama imaju tuš i fen za kosu, dok se sa balkona pruža pogled na more.

Ostale pogodnosti hotela obuhvataju besplatno iznajmljivanje bicikla i usluge pranja veša i peglanja. Hotel poseduje i privatni parking, koji je besplatan za sve goste.

Do centra Portoroža može se stići za 5 minuta hoda. Peščana plaža se nalazi na oko 300 metara od hotela. Na gradskoj plaži postoje barovi, ležaljke i dečje igralište. U centru grada mogu se organizovati raznovrsni izleti po slovenačkoj i hrvatskoj obali.

Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od Glavne autobuske stanice i na 6 km od Aerodroma Portorož. Aerodrom Trst je udaljen 80 km.Tagovi: Hotel Tomi leto 2019, Portorož mapa