Hotel Vojvodina Zrenjanin

Nazad na » Zrenjanin

Hotel Vojvodina Ovaj luksuzni hotel nalazi se u istorijskom zdanju starog Bečkereka koje je postalo turistički simbol još davne 1886. godine kada je ovde otvoren prvi hotel na mestu nekadašnje gostionice.Telefon: +381 23 561 233
Kategorija: 4 *
Adresa: Trg slobode 3-5
Web sajt: www.hotel-vojvodina.rs

Hotel Vojvodina Zrenjanin mapa


Udaljenonost Zrenjanin Beograd


Ovaj luksuzni hotel nalazi se u istorijskom zdanju starog Bečkereka koje je postalo turistički simbol još davne 1886. godine kada je ovde otvoren prvi hotel na mestu nekadašnje gostionice. U svojoj istoriji više puta je proširivan i rekonstruisan da bismo danas dobili moderan objekat koji ispunjava sve zahteve poslovnih ali i drugih klijenata.

Hotel Vojvodina raspolaže sa 76 moderno opremljenih soba, od čega je jedna soba potpuno prilagođena za osobe sa posebnim potrebama. Pored toga, za goste koje traže posebne pogodnosti i komfor hotel poseduje 11 apartmana i 4 biznis apartmana. Sve sobe imaju kupatilo (sa tušem ili kadom i fenom), mini bar, TV, direktnu telefonsku liniju, pristup internetu i mogućnost za termoregulaciju. Posebno su odvojeni spratovi za pušače i nepušače.

Hotelski restoran kapaciteta do 400 mesta nudi brojna jela domaće i inostrane kuhinje uz bogat izbor domaćih i stranih vina. Hotel poseduje i biznis centar kapaciteta 300 mesta, spa centar, aperitiv bar, salu za doručak...

Hotel Vojvodina nalazi se u srcu Zrenjanina, na Trgu slobode br. 3-5. Za goste hotela obezbeđen je besplatan parking pod video nadzorom. Od dodatnih usluga hotel poseduje i vešeraj, sefove, menjačnicu i ostale servise.


Autor: ZlatkoTagovi: Hotel Vojvodina leto 2019, Zrenjanin mapa