Hotel Ždrelo Požarevac

Nazad na » Požarevac

Hotel Ždrelo

Banja Ždrelo je jedinstvena po tome što su bazeni ispunjeni termalnom vodom temperature oko 40C koja izvire 200 metara ispod zemlje.

Pored toga što omogućava uživanje na niskim zimskim temperaturama ova voda ima i lekovita svojstva.Adresa: Ždrelo

Hotel Ždrelo Požarevac mapa


Udaljenonost Požarevac Beograd


Banja Ždrelo je jedinstvena po tome što su bazeni ispunjeni termalnom vodom temperature oko 40C koja izvire 200 metara ispod zemlje.

Pored toga što omogućava uživanje na niskim zimskim temperaturama ova voda ima i lekovita svojstva. Termomineralna voda koja se nalazi u bazenima Banje Ždrelo pomaže u lečenju psorijaze i drugih kožnih i reumatskih bolova a ohlađena može da se pije i pomaže kod gastritisa i blagotvorno deluje na digestivne organe.Udaljena 130km od Beograda i 9km od Petrovca na Mlavi, prema Zagubici, na nadmorskoj visini od 160 do 240m. Aqua park u kompleksu Banje Ždrelo je jedinstven po tome što su bazeni ispunjeni termalnom vodom temperature oko 40 C koja izvire 200 metara ispod zemlje.

U otvorenim bazenima voda se pomera kao brza reka tako da kupači mogu da jure bazenima uz pomoć pumpi koje guraju toplu vodu. Banja Zdrelo raspolaže otvorenim i zatvorenim bazenima, kao i bazenom sa morskom vodom. Pokriveni bazen sa termomineralnom vodom temperature oko 40 C stepeni podesan za plivanje i gimnastiku u vodi. Posebno zadovoljstvo gostima pruža šank i stolice u bazenu i mogućnost da se osveže ne izlazeći iz bazena. Za informacije i rezervacije pozvati 012/330-735.Tagovi: Hotel Ždrelo leto 2019, Požarevac mapa