Kragujevac hotel Kragujevac

Nazad na » Kragujevac

Kragujevac hotel Smešten je u strogom centru grada, na ekskluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni. Hotel Kragujevac je godinama prvi izbor u turističkoj ponudi grada.Telefon: 034/335-811
Kapacitet: 105 soba, apartmana
Kategorija: 3 *
Adresa: Kralja Petra I 21, Kragujevac
Web sajt: www.hotelkragujevac.com

Kragujevac hotel Kragujevac mapa


Udaljenonost Kragujevac Beograd


Smešten je u strogom centru grada, na ekskluzivnoj lokaciji u pešačkoj zoni. Hotel Kragujevac je godinama prvi izbor u turističkoj ponudi grada. Prepoznatljiv je i kao tradicionalni centar društvenih zbivanja, domaćin brojnih kulturnih manifestacija, slavlja, poslovnih okupljanja, seminara, prezentacija.

Hotel Kragujevac raspolaže smeštajem visoke kategorije, ukupnog kapaciteta 180 ležajeva. Nudi  veliki izbor jednokrevetnih, dvokrevetnih, trokrevetnih soba kao i apartmana. Smeštajni kapaciteti obuhvataju  7 apartmana, 49 jednokrevetnih soba, 42 dvokrevetne sobe i 14 soba sa francuskim ležajevima. Poštujući svoje goste, hotel Kragujevac uvek ide korak dalje u obezbeđivanju maksimalnog komfora. Sve sobe su komforne, sa telefonom, kupatilom, televizorom, internetom, klimom, mini barom  kao i luksuznim kupatilima sa djakuzi kadama u apartmanima, sa divnim  pogledom na centar grada i okolne parkove kao i pesačku zonu, a do soba na višim spratovima dolazi se liftom.

Telefon: 034/335-812Tagovi: Kragujevac hotel leto 2019, Kragujevac mapa