Mozzarela smeštaj na Savi Šabac

Nazad na » Šabac

Mozzarela smeštaj na Savi Smeštaj i prenoćište "Mozzarella" nalazi se iznad istoimene picerije, u ulici Vojvode Janka Stojićevića 130, u Šapcu. Naša picerija postoji i radi već više od 10 godina, srdačno dočekujući svakodnevno veliki broj naših sugrađana, ljubitelja najboljih pica u gradu.Telefon: +381 15 391 609
Mobilni: +381 64 22 76 422
Adresa: Vojvode Janka Stojičevića 130
Web sajt: www.pizzeria-mozzarella.com

Mozzarela smeštaj na Savi Šabac mapa


Udaljenonost Šabac Beograd


Smeštaj i prenoćište "Mozzarella" nalazi se iznad istoimene picerije, u ulici Vojvode Janka Stojićevića 130, u Šapcu. Naša picerija postoji i radi već više od 10 godina, srdačno dočekujući svakodnevno veliki broj naših sugrađana, ljubitelja najboljih pica u gradu.

Od nedavno, preciznije rečeno od novembra 2012. godine, nudimo Vam smeštaj i prenoćište u sobama koje će zadovoljiti Vaše potrebe za komfornim i kvalitetnim odmorom. Bilo da Šabac posećujete turistički ili poslovno, naše sobe za izdavanje predstavljaju Vaš najbolji izbor kada tražite kvalitetnu uslugu po veoma pristupačnim cenama.

Raspolažemo smeštajnim kapacitetom od 3 moderno opremljene sobe:
  • dve sobe su dvokrevetne
  • jedna soba poseduje francuski ležaj
Sve sobe su klimatizovane, što gostima omogućava prijatan boravak u njima podjednako u zimskom i letnjem periodu. Svaka soba poseduje zasebno kupatilo i terasu, a istakli bismo da posebnu pažnju obraćamo na nivo higijene u istima kako bismo našim gostima obezbedili prijatan smeštaj i prenoćište.

Takođe našim gostima je na raspolaganju Wi Fi internet u svakoj sobi, kao i gledanje kablovske televizije na velikim TV ekranima. Kraj kreveta u sobama nalaze se natkasne i ormari za Vaše lične stvari. Obezbedili smo našim gostima i prostran parking za njihova vozila.

Ono po čemu smo jedinstveni jeste činjenica da se na oko 100 metara od našeg smeštaja i prenoćišta "Mozzarella" nalazi letnjikovačka borova šuma, koja se prostire na više od 19 hektara, sa terenima za šetnju i trim stazom. Ljubiteljima prirode, sporta i rekreacije, srdačno preporučujemo da svrate do nas i uživaju u darovima i lepotama prirodnog okruženja, koje okrepljujuće deluje na duh i telo.

Ukoliko ogladnite naknon celodnevnog boravka u prirodi, pozovamo Vas da dođete do naše picerije i poručite po Vašoj želji picu, koja će Vas oduševiti svojim izvanrednim ukusom i mirisom.

Telefon za informacije: +381 64 22 76 422, +381 15 391 609Tagovi: Mozzarela smeštaj na Savi leto 2019, Šabac mapa

Šabac Privatni smeštaj