Omladinski kamp Karataš Kladovo

Nazad na » Kladovo

Omladinski kamp Karataš Karataš predstavlja sportski centar koji se nalazi u neposrednoj blizini Kladova, u prirodnom okruženju reke Dunav i Đerdapske klisure. Ovaj kamp sa dugom tradicijom od osnivanja je bio poznat kao vrhunsko mesto za pripreme sportista s obzirom na odličnu lokaciju i infrastrukturu.Telefon: 019/809-555
Mobilni: 062/8067714
Adresa: Kladovo
Web sajt: http://www.kampdjerdap.co.rs

Omladinski kamp Karataš Kladovo mapa


Udaljenonost Kladovo Beograd


Karataš predstavlja sportski centar koji se nalazi u neposrednoj blizini Kladova, u prirodnom okruženju reke Dunav i Đerdapske klisure. Ovaj kamp sa dugom tradicijom od osnivanja je bio poznat kao vrhunsko mesto za pripreme sportista s obzirom na odličnu lokaciju i infrastrukturu.

U sastavu kampa se nalaze mnogi otvoreni kao i zatvoreni sportski objekti (hale, teretana, streljana, bazen), a centar raspolaže i sa 400 mesta za smeštaj gostiju u vidu dvokrevetnih i trokrevetnih soba kao i devet apartmana. Pored toga, poseduje i osam osmokrevetnih bungalova koji se, osim dobre opremljenosti, arhitektonski potpuno uklapaju u kulturno nasleđe ovog kraja s obzirom da su izgrađeni u starom vlaškom stilu.

I sportski tereni kao i smeštajni objekti su renovirani i prilagođeni savremenim uslovima za razvoj sportista.

Karataš se nalazi na desetak kilometara od Kladova, u Đerdapskoj klisuri uz reku Dunav. Posetioci imaju priliku da vide i obližnje kulturno-istorijske spomenike, kao i da uživaju u prirodnim lepotama nacionalnog parka Đerdap.


Autor: ZlatkoTagovi: Omladinski kamp Karataš leto 2019, Kladovo mapa