Palace smeštaj na obali mora Herceg Novi

Nazad na » Herceg Novi

Palace smeštaj na obali mora Kvalitetan smeštaj Hotela Palace čine luksuzno opremljene dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve sobe imaju velika tuš kupatila, klima uređaj, TV, radio, telefon, fen, frižider i besplatan wirelles pristup internetu.Telefon: +382 31 678 102
Mobilni: +382 69 319 630
Adresa: Sunčana obala Zelenika

Palace smeštaj na obali mora Herceg Novi mapa


Udaljenonost Herceg Novi Beograd


Kvalitetan smeštaj Hotela Palace čine luksuzno opremljene dvokrevetne, trokrevetne i četvorokrevetne sobe. Sve sobe imaju velika tuš kupatila, klima uređaj, TV, radio, telefon, fen, frižider i besplatan wirelles pristup internetu.
Većina soba ima velike natkrivene terase sa divnim pogledom na zaliv. Hotel Palace je savremeno opremljen, sobe su prostrane i udobne sa velikim terasama i predivnim pogledom na modro plavo more. Hotel poseduje i zimsko grejanje kao i svoj rezervoar sa tehničkom vodom velikog kapaciteta. Radno vreme restorana je od 06 do 24h.U sklopu hotela je i INTERNET CAFFE sa udobnom baštom gde se posle kupanja, sunčanja, šetnje i provoda možete okrepiti sa kvalitetnim kafama, raznim alkoholnim i bezalkoholnim pićima, koktelima, voćnim salatama i sladoledima.

U Bokokotorskom zalivu u Zelenici, mestu večitog zelenila i najlepšoj botaničkoj bašti sa 250 vrsta egzotičnog bilja, donešenih sa svih kontinenata sveta, gde Vam se i POGLED ZELENILOM ODMARA, kao BIJELI BISER nalazi se Hotel Palace ponos i ukras Zelenike.

U najlepšem zalivu na svetu sa 220 sunčanih dana i najtoplijom morskom vodom DOŽIVITE DUH MEDITERANA i uživajte na 70-tak lepo uređenih: urbanih, lekovitih, blatnih i peščanih plaža. Najbliža plaža je već na 100m od hotela.

Telefon za informacije: +382 31 678 102, +382 69 319 630Tagovi: Palace smeštaj na obali mora leto 2019, Herceg Novi mapa