Palville Apartmani Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Palville Apartmani Nalazi se u Solunskoj ulici i vrlo je jednostavno doci do njih sa autoputa, smešteni  su u samom srcu banje Palić i predstavlja P potpuno nov koncept u Palićkoj ponudi i  pravi je  biser usred banje renomiranog glasa i duge tradicije.

Apartmani su u neposrednoj blizini jezera,centra palica,restorana,a ujedno ušuškani i sklonjeni od velikih saobraćajnica.Telefon: +381 24 753 800
Mobilni: +381 63 833 13 73
Kapacitet: 64 apartmana
Kategorija: 4 *
Adresa: Solunska 12
Web sajt: www.palville.rs

Palville Apartmani Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Nalazi se u Solunskoj ulici i vrlo je jednostavno doci do njih sa autoputa, smešteni  su u samom srcu banje Palić i predstavlja P potpuno nov koncept u Palićkoj ponudi i  pravi je  biser usred banje renomiranog glasa i duge tradicije.

Apartmani su u neposrednoj blizini jezera,centra palica,restorana,a ujedno ušuškani i sklonjeni od velikih saobraćajnica. Raspolaže čuvanim parkingom,ogradjenim rampama.

Apartmani su dvosobni.

Ulaz je samostalan sa spoljnje strane apartmana, ulazi se u dnevni boravak,koji je opremljen garniturom za sedenje,koja se razvlači i koristi kao pomoćni ležaj plazma televizorm,i ugradnom kuhinjom sa svim neophodnim elementima, ugradna ploča sa dve ringle, frižider, sudopera, klima uređaj.

Svaki dnevni boravak ima izlaz na jos jednu stranu ,ukoliko je prizeman,na bazen,a ako je na spratu ima terasu i iznad bazena.

Apartmani su svetli i prostrani.Kupatilo je veliko sa ugaonom kadom veoma skladno i moderno uredjenim enterijerom i u svakom ima fen za kosu. Druga soba je spavaća sa francuskim ležajem i plakarom

Telefon za informacije: +381 24 753 800, +381 63 833 13 73Tagovi: Palville Apartmani leto 2019, Palićko jezero mapa