Pansion Kovač Portorož

Nazad na » Portorož

Pansion Kovač Pansion Kovač svojim gostima nudi komforan smeštaj u prijatnom ambijentu u čuvenom slovenačkom letalištu Portorož. Pansion je okružen zelenilom i smešten u mirnom delu grada, 1,5 km od centra Portoroža.Telefon: + 386 5 677-23-9
Kapacitet: 20 soba
Adresa: Seča 80/D
Web sajt: http://www.pension-kovac.net

Pansion Kovač Portorož mapa


Udaljenonost Portorož Beograd


Pansion Kovač svojim gostima nudi komforan smeštaj u prijatnom ambijentu u čuvenom slovenačkom letalištu Portorož. Pansion je okružen zelenilom i smešten u mirnom delu grada, 1,5 km od centra Portoroža. Park prirode Sečoveljske soline nalazi se na samo 700 metara, a park skulptura Forma Viva na 1,5 km od objekta. Pansion Kovač je udaljen 1,5 km od kazina. Smešten je na 2 km od marine u Portorožu i na 3 km od Aerodroma.

Sve sobe u hotelu Tomi uključuju klima-uređaj, besplatan bežični internet, flat-screen TV i sef. Kupatila u sobama imaju tuš i fen za kosu, dok se sa balkona pruža pogled na more.

Ostale pogodnosti hotela obuhvataju besplatno iznajmljivanje bicikla i usluge pranja veša i peglanja. Hotel poseduje i privatni parking, koji je besplatan za sve goste.

Do centra Portoroža može se stići za 5 minuta hoda. Peščana plaža se nalazi na oko 300 metara od hotela. Na gradskoj plaži postoje barovi, ležaljke i dečje igralište. U centru grada mogu se organizovati raznovrsni izleti po slovenačkoj i hrvatskoj obali.

Hotel se nalazi na 5 minuta hoda od Glavne autobuske stanice i na 6 km od Aerodroma Portorož. Aerodrom Trst je udaljen 80 km.Tagovi: Pansion Kovač leto 2019, Portorož mapa

Portorož Privatni smeštaj