Park Chalet Village Livigno

Nazad na » Livigno

Park Chalet Village Turističko naselje nalazi se na nekoliko stotina metara od samog centra mesta Livigno. Hotelski sadržaji: Park Chalet Village se sastoji od više planinskih kuća.Adresa: Via Teola

Park Chalet Village Livigno mapa


Udaljenonost Livigno Beograd


Turističko naselje nalazi se na nekoliko stotina metara od samog centra mesta Livigno. Hotelski sadržaji: Park Chalet Village se sastoji od više planinskih kuća. Grand Chalet je centralno lociran i tu se nalaze recepcija, restoran, taverna, vinski podrum, TV sala. Sve kuće su povezane spoljnim stazama ali i unutrašnjim prolazima. Ostale sadržaje kompleksa čine: parking, skijašnica, terasa u planinskom stilu, wellness centar.

Tipovi chalet-a: Chalet Family, Chalet Exclusive, Chalet Prestige, Chalet Gold.  Svaka kuća može da ugosti min 2, a max 9 osoba, i sadrži: u prizemlju- dnevnu sobu, sofu, SAT TV, DVD player, internet, frižider, terasa, spavaća soba sa sopstvenim kupatilom; na 1. spratu – prostrano potkrovlje sa spavaćom sobom i kupatilom, u suterenu – dnevni boravak sa sofom, kućnim wellness centrom (jacuzzi, hidromasaža, finska sauna), kupatilo.

Nalazi se 200 m od Mottolino ski oblasti a 500 m od nove četvorosedežnice. Stanica besplatnog ski busa kojim se stiže do centra Livigna i ostalih ski liftova se nalazi 100 m od hotela. Park Chalet Village je pogodan za ljude koji su u potrazi za mirnim odmorom, sa odličnim wellness centrom i dobrom kuhinjom.

Telefon: +39 0342 970176Tagovi: Park Chalet Village leto 2019, Livigno mapa