PBG Hotel Subotica

Nazad na » Subotica

PBG Hotel GARNI HOTEL PBG se nalazi u Subotici, na severu Srbije, u mestu gde se ukrštaju glavni putevi i susreću različiti narodi. Lociran je na 5 minuta lagane šetnje od centra grada i većine gradskih znamenitosti.Telefon: +381 24 556 542
Kapacitet: 23 sobe, 2 apartmana
Kategorija: 3 *
Adresa: Harambašiceva 21
Web sajt: www.pbghotel.co.rs

PBG Hotel Subotica mapa


Udaljenonost Subotica Beograd


GARNI HOTEL PBG se nalazi u Subotici, na severu Srbije, u mestu gde se ukrštaju glavni putevi i susreću različiti narodi. Lociran je na 5 minuta lagane šetnje od centra grada i većine gradskih znamenitosti. Izgrađen je u maju 2001. godine, neposredno pored glavne saobraćajnice kroz Suboticu, što ga čini lako dostupnim svim dragim gostima.

Zgrada hotela, u svom jedinstvenom i modernom stilu raspolaže sa 20 soba, dvokrevetnih i dvokrevetnih sa pomoćnim ležajem, 2 apartmana i 7 soba u depandansu, koji je izgrađen 2007. godine. Ukupan kapacitet je 70 osoba

Sobe su opremeljene mini-barom, telefonom, televizorom, klimom i bežičnim internetom. Udobne sobe, koje ukrašava i upotpunjuje luksuzni drveni nameštaj sa toaletnim stolom i ogledalom, garniturom za sedenje, prostornim kupatilom, opremljene su kablovskom televizijom, telefonom sa izlaznom linijom, mini-barom, klimom, individualnim podešavanjem temperature, bežičnim internetom, fenom za kosu i SOS signalizacijom u kupatilu.

U depandansu novije izgradnje, sobe su većinom sa francuskim ležajem, toaletnim stolom i ogledalom, televizorom, telefonom i kupatilom sa tuš kabinom.

Telefon: 024/556-542Tagovi: PBG Hotel leto 2019, Subotica mapa

Subotica Hoteli