Plaža Ninska Laguna Zadar

Nazad na » Zadar

Plaža Ninska Laguna Plaža Ninska Laguna se nalazi u malom istorijskom gradu Ninu. Laguna je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih plaža na ovom području, te je i omiljeno kupalište meštana i turista.Adresa: Nin

Plaža Ninska Laguna Zadar mapa


Udaljenonost Zadar Beograd


Plaža Ninska Laguna se nalazi u malom istorijskom gradu Ninu. Laguna je jedna od najpoznatijih i najpopularnijih plaža na ovom području, te je i omiljeno kupalište meštana i turista.

Laguna je predivna peščana plaža s koje pogled seže na planine što je atrakcija za mnoge turiste. Ninska Laguna je poznata još i pod imenom „Kraljičina plaža“, a idealna je za porodice sa decom zbog svog plitkog i toplog mora.

Od dodatnog sadržaja na plaži Laguna se nalaze tuševi, javni wc, kabine za presvlačenje, a postoji i mogućnost iznajmljivanja ležaljki i suncobrana. Neki smatraju da je plaža idealno mesto za kampovanje, jer se nalazi daleko od gužva i velikog prometa.

Plaža je bogata i lekovitim blatom koje pomaže pri izlečenju raznih bolesti. Ljubitelji sporta na Ninskoj Laguni mogu uživati u odbojci na pesku, kitesurfingu, badmintonu i brojnim drugim aktivnostima.

Ukoliko se želite osvežiti tokom letnjih vrućina na plaži se nalaze brojni barovi, restorani i ostali ugostiteljski objekti u kojima možete uživati u velikoj ponudi dalmatinskih specijaliteta.Tagovi: Plaža Ninska Laguna leto 2019, Zadar mapa