Regent club apartmani Niš

Nazad na » Niš

Regent club apartmani U srcu grada Niša, na glavnom šetalištu Obrenovićeve ulice, nalazi se reprezentativni The Regent Club koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Regent klub je okružen mnogim niškim znamenitim mestima i objektima.Telefon: +381 (0)18 524924
Adresa: Obrenovićeva 10, Niš
Web sajt: http://www.regentclub.com

Regent club apartmani Niš mapa


Udaljenonost Niš Beograd


U srcu grada Niša, na glavnom šetalištu Obrenovićeve ulice, nalazi se reprezentativni The Regent Club koji predstavlja idealno mesto okupljanja poslovnog i turističkog sveta. Regent klub je okružen mnogim niškim znamenitim mestima i objektima. Na daleko poznata tvrđava i Kazandžisko sokače u kojima se još uvek može osetiti duh starih vremena, nalaze se na samo par minura hoda od The Regent cluba.

Apartmani Regent kluba luksuzno su opremljeni, površine 54 m² . Sastavljeni su iz predsoblja, radne odnosno sobe za dnevni boravak i spavaće sobe. Spavaći deo apartmana poseduje francuski ležaj, set stočić sa ogledalom, garderober a tu je i noćni sto sa lampom. Dnevni boravak ima garnituru za sedenje, radni sto i biblioteku sa svetskim i domaćim bestselerima.

Sve sobe su kvadrature od 30 do 40 m2. Opremljene su francuskim ležajem ili sa dva odvojena ležaja, klub garniturom, radnim stolom, TV i DVD uređajima, klimom i mini barom. Stilski nameštaj u sobama, najvišeg kvaliteta i konfora, kao i umetničke slike na zidovima sobe daju opšti ustisak topline i zadovoljiće najviše zahteve svakog pojedinca. Kupatila u sobama su moderno opremljena i poseduju hodromasažne tuš kabine.

Telefon: 018/524-924Tagovi: Regent club apartmani leto 2019, Niš mapa