Residence Casa Canazei Val Di Fassa

Nazad na » Val Di Fassa

Residence Casa Canazei Hotel se nalazi 300 m od centra mesta Alba Canazei i oko 2 km od grada Canazei, na 1. 517 m nadmorske visine.Adresa: Alba di Canazei

Residence Casa Canazei Val Di Fassa mapa


Udaljenonost Val Di Fassa Beograd


Hotel se nalazi 300 m od centra mesta Alba Canazei i oko 2 km od grada Canazei, na 1.517 m nadmorske visine. Gostima su na raspolaganju: recepcija, taverna, bar, TV sala, wellness centar sa saunom, garažom (jedno parking mesto po apartmanu), igraonica za decu.

Svi apartmani  imaju: kupatilo sa tuš kabinom, čajnu  kuhinju, sef, TV, telefon, garažu. Apartman za četiri osobe: spavaća soba sa francuskim ležajem, dnevni boravak i jedan kauč (pogodan samo za decu do 12 godina), kuhinja, kupatilo, garaža. Apartman za 6 osoba: spavaća soba sa francuskim ležajem, spavaća soba sa krevetom na sprat, dnevni boravak sa dvosedom na razvlačenje, kuhinja, kupatilo sa tuš kabinom, garaža.

Na 800 m od hotela je ski staza i lift Canazei koja je povezana sa Sella Ronda - Superski Dolomiti. Stanica besplatanog ski bus nalazi se 30 m od hotela. Kompleks se sastoji od 4 vile, sagradjene i opremljene u tipičnom planinskom stilu. Idealan za porodice sa decom.

Telefon: +39 0532 21 947Tagovi: Residence Casa Canazei leto 2019, Val Di Fassa mapa

Val Di Fassa Apartmani