Residence Catturani Madonna Di Campiglio

Nazad na » Madonna Di Campiglio

Residence Catturani
Ovaj hotel apartmanskog tipa lociran je u mestu Campo Carlo Magno, 2 km od Madonne di Campiglio. Pored recepcije, restorana i bara, hotel ima i skijašnicu.Adresa: Via Pian dei Frari, 1

Residence Catturani Madonna Di Campiglio mapa


Udaljenonost Madonna Di Campiglio BeogradOvaj hotel apartmanskog tipa lociran je u mestu Campo Carlo Magno, 2 km od Madonne di Campiglio. Pored recepcije, restorana i bara, hotel ima i skijašnicu.

Svi apartmani imaju kupatilo ili TWC, fen za sušenje kose, TV, telefon. Aparmani za 3 osobe su površine oko 30m², imaju dnevni boravak sa sofom, fotelju na razvlačenje, kuhinju i kupatilo. Apartmani za 4 osobe su površine 45m² i imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom za jednu osobu i pomoćni ležaj, kuhinju, kupatilo. Apartmani za 5 osoba su površine 50m², a sadrže spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dve sofe i dodatnim ležajem, kuhinju, kupatilo. Apartmani za 6 osoba su površine oko 75 m² i imaju spavaću sobu sa francuskim ležajem, spavaću sobu sa dva standardna ležaja, dnevni boravak sa sofom za jednu osobu i pomoćni ležaj, kuhinju i kupatilo.

Stanica ski busa se nalazi na oko 50 m od hotela, a žičara je udaljena samo samo 100 m. Catturani apartmani okruženi su prelepom šumom i imaju veličanstveni pogled na Dolomite Brente. Mogućnost ski in – ski out.

Telefon: +39 0465 446265Tagovi: Residence Catturani leto 2019, Madonna Di Campiglio mapa