Residence Hotel Antares Val Gardena

Nazad na » Val Gardena

Residence Hotel Antares Hotel se nalazi u centru mesta Selva Gardena na 1. 563 m nadmorske visine.Adresa: Via Meisules 195

Residence Hotel Antares Val Gardena mapa


Udaljenonost Val Gardena Beograd


Hotel se nalazi u centru mesta Selva Gardena na 1.563 m nadmorske visine. Pored recepcije sa lobijem hotel ima restoran, bar, igraonicu, konferencijsku salu, fitnes salu, saunu, unutrašnji bazen, whirlpool, tursko kupatilo, parno kupatilo, solarijum, parking, garažu, servis za pranje veša i skijašnicu.

Apartmani imaju kupatilo ili TWC, TV, telefon, većina ima balkon ili terasu. Apartman predviđen za smeštaj 3 osobe ima dnevni boravak sa dva ležaja, sofu, čajnu kuhinju i kupatilo. Apartman predviđen za smeštaj 4 osobe ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa sofom i krevetom na razvlačenje, čajnu kuhinju i kupatilo. Apartman za 5 osoba ima spavaću sobu sa francuskim ležajem, dnevni boravak sa dve sofe i krevetom na razvlačenje, čajnu kuhinju i kupatilo.

Aparthotel, sa moderno uredjenim apartmanima. Raspored kreveta se može razlikavi u odnosu na opis. Udaljen je 100 m od ski staze i 50 m od stanice ski busa.

Telefon: +39.0471.795400Tagovi: Residence Hotel Antares leto 2019, Val Gardena mapa