Restoran kafe Red shoes, Ada ciganlija Beograd

Nazad na » Beograd

Restoran kafe Red shoes, Ada ciganlija Kafa koja mami mirisom, bogat doručak i ceđeno voće, a sve to na plaži. Ručak sa dragim prijateljima ili uz omiljenu knjigu u relaksirajućoj atmosferi divne prirode Ade Ciganlije.Mobilni: +381 64 1103866
Adresa: Ada Ciganlija, Desna obala, lokal 7
Web sajt: www.redshoescafe.rs

Restoran kafe Red shoes, Ada ciganlija Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Kafa koja mami mirisom, bogat doručak i ceđeno voće, a sve to na plaži.... Ručak sa dragim prijateljima ili uz omiljenu knjigu u relaksirajućoj atmosferi divne prirode Ade Ciganlije... Romantična večera sa specijalnom osobom, uz svetlost sveća i rustičnog kamina... Red Shoes je pravo mesto za opuštanje i uživanje.

Eksperti kulinarstva svakodnevno za goste pripremaju raznovrsna jela nacionalne i internacionalne kuhinje koja su praznik za sva čula. Bilo da ste ljubitelj teletine ispod sača ili Cezar salate, Cheese Cake-a ili Bakalave, uvek čete biti posluženi vrhunski pripremljenim i dekorisanim jelima.

Red Shoes je jedan od najpopularnijih klubova sa živom svirkom u Beogradu. Klub ima svakodnevne aktivnosti, a petkom i subotom su organizovana po dva benda  i okršaj između njih (sviraju se pop/rock hitovi).

Telefon: +381 64 1103866Tagovi: Restoran kafe Red shoes, Ada ciganlija leto 2019, Beograd mapa