Revin Wine Beograd

Nazad na » Beograd

Revin Wine


Sada već davne 1994. godine porodica Šikanić je ušla u svet vina i formirala preduzeće Revin.Telefon: +381 11 30 59 499
Adresa: Ičkova 29
Web sajt: www.revin.co.rs

Revin Wine Beograd mapa


Udaljenonost Beograd Beograd


Sada već davne 1994. godine porodica Šikanić je ušla u svet vina i formirala preduzeće Revin. Počeli su kao trgovci vinom da bi danas izrasli u jednog od vodećih snabdevača proizvođača vina. Jedan po jedan, osvajani su segmenti opreme, pomoćnih sredstava i potrošnog materijala.

U ovom trenutku Revin, zahvaljujući svojim rezultatima i stečenom renomeu, zastupa i distribuira neka od najznačajnijih imena u svetu vina. Naša distribucija se odvija kroz veleprodaju kao i kroz naš maloprodajni objekat. Poslednjih nekoliko godina aktivnost Revina se ne svodi samo na trgovinu već se naša ponuda proširila i na uslugu u pogledu saveta proizvodnji vina pa tako veliki broj manjih i većih proizvođača može kod nas dobiti mnoštvo potrebnih informacija i preporuka.

Takođe, u našoj laboratoriji Vam možemo pružiti usluge osnovnih analiza vina. Sa našim sve brojnijim saradnicima i partnerima Revin daje i usluge u projektovanju vinarija sa kompletnom tehničko-tehnološkom podrškom. Naša vizija u razvoju vinske industrije u Srbiji podrazumeva i pomoć u prodaji vina te je u tom cilju formirana i firma Wine Art koja je značajan distributer vina kako kroz veleprodaju tako kroz maloprodaju i distribuciju preko najpoznatijih restorana.

Naš bar „Wine Bar Podrum“ je za kratko postao poznato stecište iskusnih poznavalaca vina kao i mesto gde novi ljubitelji vina mogu da počnu svoje istraživanje. Želja nam je da putem ove internet prezentacije dobijete što više informacija o našem asortimanu kao i mnoštvo korisnih saveta koji će Vam pomoći u proizvodnji što boljeg vina Živeli i dobro došli!

Telefon za informacije: +381 11 30 59 499Tagovi: Revin Wine leto 2019, Beograd mapa