Stasea apartmani na Dunavu Smederevo

Nazad na » Smederevo

Stasea apartmani na Dunavu Apartmani Stansea se nalaze na samoj obali reke Dunav sa predivnim pogledom. Neposredna blizina parka sa trim stazom, bazenom, sportskim terenima i uređenim šetalištem pored reke učiniće Vaš boravak u našim apartmanima još prijatnijim.Telefon: +381 26 670 270
Mobilni: +381 64 385 12 94
Adresa: Starine Novaka 12
Web sajt: www.apartmanistasea.com

Stasea apartmani na Dunavu Smederevo mapa


Udaljenonost Smederevo Beograd


Apartmani Stansea se nalaze na samoj obali reke Dunav sa predivnim pogledom. Neposredna blizina parka sa trim stazom, bazenom, sportskim terenima i uređenim šetalištem pored reke učiniće Vaš boravak u našim apartmanima još prijatnijim.

Apartmani Stasea svojim gostima nude 9 ekskluzivnih apartmana i 2 dvokrevetne sobe. Apartmani su opremljeni svim elementima neophodnim za Vaš udoban boravak. Svaki apartman ima opremljenu kuhinju sa trpezarijom, kupatilo sa hidromasažnom kadom, dnevni boravak, spavaću sobu sa bračnim ležajem, klima uređaj, televizor, i bežičnu internet konekciju.

Ukoliko dolazite sopstvenim vozilom, mi smo vam obezbedili parking sa 24/7 video nadzorom. U ponudi imamo i 5 rent a car vozila.

Na recepciji možete dobiti preporuke vezane za atrakcije i znamenitosti koje bi trebali posetiti u Smederevu i okolini.

U restoranu koji se nalazi u neposrednoj blizini našeg objekta možete uživati u tradicionalnim specialitetima srpske kuhinje.

Apartmani Stasea se nalaze se na 45 km od centra Beograda i 4 km od centra Smedereva, u neposrednoj blizini magistralnog puta i nedaleko od autoputa E-75.

Telefon za informacije i rezervacije: +381 26 670 270, +381 64 385 12 94Tagovi: Stasea apartmani na Dunavu leto 2019, Smederevo mapa