Studio apartmani Anesis Village Lefkada

Nazad na » Lefkada

Studio apartmani Anesis Village Dobrodošli na Lefkadu, najlepše ostrvo Jonskog mora. Impresivne plaže sa kristalno čistom vodom, dobra zabava i bogat noćni život, prelepa priroda su samo neki od razloga zbog kojih bi ste trebali izbrati ostrvo Lefkadu za Vaš odmor.



Kontakt osoba: Ilias Barlas
Telefon: +30 264 507 1069
Mobilni: +30 69 74 223 675
Adresa: Kariotes, Lefkada
Web sajt: www.lefkada-anesis.gr

Studio apartmani Anesis Village Lefkada mapa


Udaljenonost Lefkada Beograd


Dobrodošli na Lefkadu, najlepše ostrvo Jonskog mora. Impresivne plaže sa kristalno čistom vodom, dobra zabava i bogat noćni život, prelepa priroda su samo neki od razloga zbog kojih bi ste trebali izbrati ostrvo Lefkadu za Vaš odmor.

Studio apartmani Anesis Village smešteni su 300 metra od glavnog trga u Kariotesu i predstavljaju pravi izbor za sve one koji su u potrazi za mirnim i gostoljubljivim ambijentom u kome će provesti svoj odmor. Mesto Kariotes udaljeno je 3km odnosno 5 minuta vožnje od centra Lefkade.

Ljubazni domaćini za vreme Vašeg boravka pomoći će Vam da doživite Lefkadu, da otkrijete skrivena mesta i očaravajuću prirodu ostrva, da posetite kulturno istorijske spomenike i da Vam odmor zaista ostane u nezaboravnom sećanju.

Zašto bi ste se posetili studio apartmane Anesis Village?

Prijatan i kvalitetan odmor ne predstavljaju uvek asocijaciju na veću svotu novca koju bi ste morali da izdvojite za letovanje. Studio apartmani Anesis Village svojim gostima nude savšen svoj vrhunske usluge i razumnih cena. U Kariotesu možete pronaći sve što Vam je potrebno tokom Vašeg boravka. Pekara, restorani, mini marketi udaljeni su samo 300 metara od našeg objekta.

Anesis Village je komleks koji će Vam ponuditi smeštaj u studijima i apartmanima.

Studija su dvokrevetna i trokrevetna, veličine 25 kvadratnih metara. Poseduju opremljenu i komfornu čajnu kuhinju sa frižiderom i mini šporetom. Studija raspolažu i sa tv uređajem, fenom, sefom, sopstvenim kupatilom i balkonom. Besplatan bežični internet na raspolaganju Vam je 24h svakog dana.

Apartmani su četvorokrevetni, površine 40 - 60 kvadratnim metara. Sastoje se od dve sobe sa opremljenom kuhinjom (frižider, mini šporet). Apartmani poseduju tv uređaj, fen, sef, sopstveno kupatilo, balkon ili terasu sa direktnim pristupom vrtu. Besplatan bežični internet na raspolaganju Vam je 24h svakog dana.

Kompleks Anesis Village je prepoznatljiv po svom zelenom eksterijeru, divnom bazenu za odrasle i decu i đakuziju. Bazen je idalno mesto za relaksaciju gde se komotno možete sunčati na ležaljkama dok uživate u Vašoj omiljenoj kafi. Za bezbednost Vaše dece ne morate brinuti, bazen je ograđen.

Radno Vreme Bazena: 11.00 - 21.00h
Radno vreme đakuzija: 19.00 - 21.00h

Telefon za informacije i rezervacije: +30 264 507 1069, +30 69 74 223 675

Skype: anesislefkada



Tagovi: Studio apartmani Anesis Village leto 2019, Lefkada mapa