Vila Boska Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Vila Boska Vila Boska smjestena je 250 metara od pescane plaze na Palickom jezeru! U neposrednoj blizini Vile nalaze se sportska igralista, setaliste i restorani! Apartmani i sobe ove Vile smatraju se jednim od najljepših na Paliću. U sklopu ovog simpaticnog objekta nudi se jedan apartman za sest osoba, jedan apartman za četri osobe, dva apartmana za po dve osobe i cetri dvokrevetne sobe.Adresa: Novosadski put bb

Vila Boska Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Vila Boska smjestena je 250 metara od pescane plaze na Palickom jezeru! U neposrednoj blizini Vile nalaze se sportska igralista, setaliste i restorani! Apartmani i sobe ove Vile smatraju se jednim od najljepših na Paliću. U sklopu ovog simpaticnog objekta nudi se jedan apartman za sest osoba, jedan apartman za četri osobe, dva apartmana za po dve osobe i cetri dvokrevetne sobe. U apartmanima se nudi CATV, WIFI, klimu, centralno grejanje i koristenje telefona. U ponudu je ukljuceno i koristenje velikog ljetnjikovca sa rostiljem i terase. Svima gostima vile obezbjedjen je besplatan parking prostor!

Parking je vani ispred vile (besplatan). Vila je otvorena za goste nonstop 00-24. Cena soba i apartmana je od 10 do 14 eura. Poseban domacinski odnos vlasnika vile daje poseban draz ovoj Vili. Neverovatno cisti apartmani i sobe i ukusno uredjeni dvoriste i terasa.


Autor: FB-Mladen DosenTagovi: Vila Boska leto 2019, Palićko jezero mapa