Vila Cirih Istanbul

Nazad na » Istanbul

Vila Cirih Smeštena u samom scru Istanbula, na samo 10 minuta od trga Taksim i glavne šoping zone vila Cirih ponudiće Vam kvalitetan smeštaj, vrhunsku uslugu i odličnu polaznu tačku za upoznavanje grada. Vila raspolaže sa 41 sobom i 2 apartmana.Telefon: +90212 293 06 04
Kapacitet: 41 soba, 2 apartmana
Adresa: Akarsu Yokusu 36 Cihangir
Web sajt: www.hotelvillazurich.com

Vila Cirih Istanbul mapa


Udaljenonost Istanbul Beograd


Smeštena u samom scru Istanbula, na samo 10 minuta od trga Taksim i glavne šoping zone vila Cirih ponudiće Vam kvalitetan smeštaj, vrhunsku uslugu i odličnu polaznu tačku za upoznavanje grada. Vila raspolaže sa 41 sobom i 2 apartmana. Vila se nalazi u neposrednoj blizini avenije Istiklal gde je skoncenntrisan najveći broj restorana i butika u gradu. Za ljubitelje umetnosti preporučujemo posetu muzeju savremene umetnosti koji se nalazi nekoliko minuta šetnje od naše vile.

Pored lokacije i odlične usluge ono što odlikuje Vilu Cirih je bašta restorana na krovu objekta sa koje posetioci mogu uživati u predivnom pogledu na Bosvorski morez.

Sve sobe poseduju klima uređaj, lcd tv, balkon, telefon, faks, radio, sef, radni sto, kupatilo, fen za kosu, mini bar. Gostima vile na raspolaganju je i usluga buđenja. U sklopu objekta nalaze se i mini bar Mona, restoran, kao i privatni parking.

Telefon za informacije: +90212 293 06 04Tagovi: Vila Cirih leto 2019, Istanbul mapa