Apartmani Bohemija Zlatibor

Nazad na » Zlatibor

Apartmani Bohemija Apartmani Bohemia obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija.Kontakt osoba: Katarina
Telefon: + 381 11 3122 485
Mobilni: +381 65 8888 921
Kapacitet: 12 studija i apartmana
Kategorija: 4 *
Adresa: Zlatiborska pletilja 23 i Tržni centar bb, Zlatibor
Web sajt: http://apartmanibohemia.rs

Apartmani Bohemija Zlatibor mapa


Udaljenonost Zlatibor Beograd


Apartmani Bohemia obuhvataju moderan luksuz sa stilom. Nalaze se na Zlatiboru, jednom od najlepših mesta u Srbiji, koje je jedna od najposećenijih turističkih destinacija. Zlatibor je simbol prirode, dobre hrane, zimskih čarolija i istorije. Naša misija je da Vas ugodno i domaćinski smestimo u naše apartmane, koji su opremnjeni po najsavremenijim standardima.

Apartmani Bohemia su udaljeni 800 m od centra i jezera, a opet mirno ušuškani u planinski ambijent. Možemo Vas ugositi tokom cele godine i smesiti u jednom od 6 moderno opremljenih jedinica. Privatan parking je na raspolaganju svim našim gostima, kao i prelepo dvorište sa baštenskom garniturom i roštiljem. Uvek možete pozajmiti i knjige iz naše male biblioteke, a obezbedili smo i neke igračkice za decu.

Od sada u ponudi imamo apartmane i u samom centru Zlatibora. Objekat se nalazi u Tržnom centru i na samo 300 m od skijališta. Moderan objekat apartmanskog tipa, u svom sastavu poseduje takođe 6 apartmana različitog smeštajnog kapaciteta. Parking je obezbeđen za sve naše goste.

Smeštaj Vile Bohemia Obodujevica

Apartmani 1, 2 i 4

Apartmani su namenjeni za boravak 2 – 4 osobe. U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu. Površina apartmana je 37 m². Po Vašoj zelji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve.

Pojedini apartmani imaju i svoju terasu.

Cena: 50 EUR

Studio

Studio apartman je namenjen za smeštaj 2 osobe. Površina studia iznosi 19 m² i u svom sastavu sadrži francuski krevet, SAT TV, Wi Fi internet, malu potpuno opremljenu kuhinju, sto i dve stolice i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Cena: 35 EUR

Jednokrevetna soba

Površina sobe je 10 m². Moguća je i za smeštaj 1 odrasle osobe i 1 deteta – krevet je dimenzija 160 x 205 cm. Ima SAT TV, W Fi internet, mini kuhinju i trpezariju, kao i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Cena: 20 EUR

De luxe drvena kuća

Kao što i samo ime kaže, kuća u potpunosti napravljena od prirodnog drveta. Kuća je površine 50 m², na dva nivoa i namenjena je smeštaju do 4 osobe. Postoji mogućnost ubacivanja pomoćnog ležaja i kreveca.

Na donjem nivou kuće nalazi se dnevni boravak sa SAT TV i Wi Fi internetom, trpezarija i potpuno opremljena kuhinja (krevet se razmesti za dve osobe, veoma udoban).
Na gornjem nivou je spavaća soba sa francuskim krevetom, TV i kupatilo sa tuš kabinom i fenom za kosu.

Na stepenicama koje vode na galeriju postoji i ogradica za decu.

Drvena kuća ima i svoju terasu sa baštenskom garniturom za sedenje.

Cena: 55 EUR

Smeštaj Centar Apartmani Bohemia

Apartmani 1

Apartmani su namenjeni za boravak 2 – 4 osobe. U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu. Površina apartmana je 35 m². Po Vašoj zelji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve.

Cena: 50 EUR

Apartman 6

Apartmani su namenjeni za boravak 2 – 4 osobe. U svom sklopu sadrže dnevni boravak sa ugaonom garniturom koja se po potrebi može razvući u francuski ležaj standardnih dimenzija, LCD televior, potpuno opremljenu modernu kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu sa francuskim ležajem, kupatilo sa tuš kabinom, fen za kosu. Površina apartmana je 50 m². Po Vašoj zelji, moguće je ubaciti krevetac za bebu i dodatne ležajeve.

Cena: 55 EUR

Studio 2

Studio 2 je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, odvojene krevete i etažno grejanje. Studio se nalazi na prvom spratu. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Cena: 35 EUR

Studio 3, 4, 5

Studio je veličine 20 m2, sadrži sakrivenu čajnu kuhinju, bračni krevet, kupatilo sa tuš kabinom i etažno grejanje. Namenjen za boravak 1-2 osobe.

Cena: 38 EUR

Napomena:

U cenu nije uračunata boravišna taksa. Deca do 7 godina ne plaćaju boravišnu taksu. Deca uzrasta od 7 do 15 godina plaćaju boravišnu taksu u visini od 60 RSD. Osobe starije od 15 godina plaćaju pun iznos boravišne takse koja iznosi 120 RSD.Tagovi: Apartmani Bohemija leto 2019, Zlatibor mapa