Vila Kristina smeštaj Negotin

Nazad na » Negotin

Vila Kristina smeštaj Vila Kristina nalazi se u Negotinu. Ušuškana je u tihi deo grada, sakrivena od očiju prolaznika, udaljena od gradske gužve i buke, što vam omogućava idealnu priliku za odmor pre ili posle dugog putovanja ili obilaska našeg grada i okoline.Adresa: Dositeja Novakovića bb, Negotin

Vila Kristina smeštaj Negotin mapa


Udaljenonost Negotin Beograd


Vila Kristina nalazi se u Negotinu. Ušuškana je u tihi deo grada, sakrivena od očiju prolaznika, udaljena od gradske gužve i buke, što vam omogućava idealnu priliku za odmor pre ili posle dugog putovanja ili obilaska našeg grada i okoline.

Vila raspolaže sa 7 dvokrevetnih soba. Sve sobe su prelepim i specifičnim enterijerom, savremenog dizajna, te odišu toplinom, udobnošću i koloritom. Svaka soba poseduje bračni krevet ili francuski ležaj, pomoćni ležaj, toaletni stočić sa velikim ogledalom, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i mogućnost pristupa internetu. Kupatila u Vili Kristini su kompletno opremljena najsavremenijom italijanskom opremom i pružaju ugodan boravak.

Vila raspolaže sa 1 apartmanom sa prelepim i specifičnim enterijerom, u u kome se nalazi i kompletno opremljena kuhinja. Poseduje bračni krevet, toaletni stočić sa velikim ogledalom, mini-bar, TV sa satelitskim kanalima i mogućnost pristupa internetu. Kupatilo je kompletno opremljeno najsavremenijom italijanskom opremom i pruža ugodan boravak.

Telefon: 019/545-885, Mobilni: 065/545-885Tagovi: Vila Kristina smeštaj leto 2019, Negotin mapa

Negotin Privatni smeštaj