Hotel Vila Lago Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Hotel Vila Lago Hotel "Vila Lago" je lociran na samo 150m od Palićkog jezera. Na par koraka od nas nalaze se Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, koji će Vam u našoj vanhotelskoj ponudi pružiti sve na jednom mestu.Telefon: +381 (24) 603 500
Mobilni: +381 (65) 9 888 008
Kategorija: 4 *
Adresa: Jožefa Hegediša 16/B, Palić
Web sajt: http://www.vila-lago.com/

Hotel Vila Lago Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Hotel "Vila Lago" je lociran na samo 150m od Palićkog jezera. Na par koraka od nas nalaze se Kongresni centar, veliki broj restorana, vinski podrumi, ZOO vrt, teniski tereni, Ženski štrand, letnja pozornica, kao i mnogi drugi društveno-zabavni i sportsko-rekreativni sadržaji, koji će Vam u našoj vanhotelskoj ponudi pružiti sve na jednom mestu.

Odmorite svoj duh i telo, izaberite svoju luku i spustite svoje "sidro" u luksuzni apartman, dvokrevetnu ili pak ako želite apsolutni mir, jednokrevetnu sobu. Hotel "Vila Lago" raspolaže sa 11 dvokrevetnih soba, jednom jednokrevetnom sobom, 2 apartmana visoke kategorije i jednim De Lux apartmanom.

Sve sobe i apartmani opremljeni su klima uređajem, kablovskom televizijom, telefonom sa direktnim izlazom, sefom, mini-barom i besplatanim internet pristupom. Pored svoje široke ponude,  svim gostima hotela "Vila Lago" je na raspolaganju i besplatni transfer sa železničke i autobuske stanice do hotela, parking sa video nadzorom, "room service" 24h, usluga pranja i peglanja veša, besplatno korišćenje bicikala, kao i mogućnost plaćanja karticom.

U sklopu hotela "Vila Lago" se nalazi i restoran sa aperitiv barom. U našem restoranu se u prepodnevnim časovima mogu probati najukusnija jela koja će zadovoljiti ukus i najprobirljivijih gurmana.

Hotel "Vila Lago" je  kako bi gostima obogatio boravak upotpunio svoju ponudu modernim SPA centrom  u kojem naši gosti mogu da se relaksiraju u hidromasažnom bazenu, opuste u turskom kupatilu ili IC kabini. Relaksaciona masaža, tretmani lica i tela oslobodiće Vas stresa i napetosti.

Telefon: 024/603-500, 065/9888-008Tagovi: Hotel Vila Lago leto 2019, Palićko jezero mapa