Vila Mica Banja Vrujci

Nazad na » Banja Vrujci

Vila Mica Ukoliko tragate za pravim odmorom, dobrim smeštajem i želite da se lepo provedete, na pravom ste mestu, Banja Vrujci smeštaj Vila Mica će se potruditi da Vaš odmor i raspoloženje budu na nivou.

Vila Mica se nalazi u centru Banje Vrujci i raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i sopstvenim restoranom domaće kuhinje.Telefon: +381 14 3426 746
Mobilni: +381 64 2666 660
Kapacitet: 20
Kategorija: 3 *
Adresa: Banja Vrujci
Web sajt: http://www.vrujci.rs

Vila Mica Banja Vrujci mapa


Udaljenonost Banja Vrujci Beograd


Ukoliko tragate za pravim odmorom, dobrim smeštajem i želite da se lepo provedete, na pravom ste mestu, Banja Vrujci smeštaj Vila Mica će se potruditi da Vaš odmor i raspoloženje budu na nivou.

Vila Mica se nalazi u centru Banje Vrujci i raspolaze sa dvokrevetnim, trokrevetnim sobama i sopstvenim restoranom domaće kuhinje.

Vila Mica Banja Vrujci nudi usluge prenoćišta, dvodnevnog (vikend) odmora, kao i višednevnih odmora na bazi polupansiona. Sobe i apartmani u Vili Mica su visoke kategorije (sa četiri zvezdice) a Vila se nalazi 350 metara od bazena.

Vila Mica se nalazi u delu Banje Vrujci poznatom po imenu Gerić, ovaj kraj karakterišu potok Gerić, obilje prirode kao i razbacane vikend kuće. Udaljeni smo od bazena i samog centra Banje svega 350 metara.

Raspolažemo apartmanima, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama kategirije sa četiri zvezdice. Veći broj soba i apartmana je klimatizovan, sve sobe i apartmani imaju televizor, frižider, zasebno kupatilo kao i bežični internet koji je besplatan za naše goste. Nudimo usluge prenoćišta, dnevnog odmora, noćenja sa doručkom i polupansiona. Gosti koji koriste usluge polupansiona, imaju mogućnost izbora obroka.

Kod nas ne postoji mogućnost nestanka vode jer imamo sopstveno snadbevanje. Vila Mica ima sopstveni parking prostor koji je pod stalnim video nadzorom. Našim gostima je na raspolaganju mala kućna biblioteka, mogućnost iznajmljivanja bicikala, mogućnost uslužnog interneta.

Naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vaš boravak u Vili Mica učini što prijatnijim. Banja Vrujci smestaj broj jedan.

Detalji o smeštaju:
  • Televizor
  • Frižider
  • Zasebno kupatilo
  • Bežični internet
  • Video nadzor
  • Obezbeđen parking
  • Klimatizovane sobe
  • Dvokrevetni smeštaj
  • Trokrevetni smeštaj
RESTORAN VILA MICA

Restoran u Vili Mica Vam nudi razne specijalitete domaće kuhinje. Hrana u našem restoranu oslikava područje Banje Vrujci i okoline, služe se jela i specijaliteti kao što su gibanica, sir, kajmak, proja, zelje, svadbarski kupus, sarma, domaći pršut, jagnjetina, prasetina, crevca pod sačem, domaća kobasica i ostala kuvana i druga jelakara kteristična za ovaj deo Srbije. Karakter naše kuhinje nas može svrstati u seoski turizam.

Higijena i usluga u restoranu su na najvišem mogućem nivou i tome pridajemo veliki značaj.

Kod nas možete nabaviti domaću rakiju, med, sir, kajmak, voće i povrće i ostale proizvode koji su pečat našeg kraja.

Telefon za informacije: +381 14 3426 746, +381 64 2666 660, +381 64 6411 299Tagovi: Vila Mica leto 2019, Banja Vrujci mapa