Vila Mina Kopaonik

Nazad na » Kopaonik

Vila Mina Vila Mina nalazi se na Kopaoniku, u strogom centru, u podnožju staze Karaman greben, u neposrednoj blizini hotela Grand. Objekat je nov, završen 2010.Mobilni: 063 80 29 880
Adresa: Kopaonik
Web sajt: http://vilamina.webs.com

Vila Mina Kopaonik mapa


Udaljenonost Kopaonik Beograd


Vila Mina nalazi se na Kopaoniku, u strogom centru, u podnožju staze Karaman greben, u neposrednoj blizini hotela Grand. Objekat je nov, završen 2010. godine po najvišim standardima, prilagođen za pružanje turističkih usluga tokom zimske, kao i tokom letnje sezone. Do samog objekta je moguće doći kolima, a u toku skijaške sezone direktno sa staze skijama uz obezbedjenu skijašnicu koja je u prizemnom nivou. Iz skijašnice se liftom dolazi do zasebnih apartmana.

Apartmani - stanovi su super komforni, svaki prve kategorije, uređeni po ugledu na apartmene velikih, svetskih, skijaških centara. Različitih su struktura i kvadratura, od studia (30 kvm) do dvoiposobnih (48 kvm), sa po dva mokra čvora, centralnim grejanjem i toplom vodom, sa pogledom na šumu i ski stazu.

Apartman 1(48 kvm): Prima 5(pet) osoba. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka sa velikim trosedom na razvlačenje, trpezarije, kompletno opremljene čajne kuhinje, dve odvojene spavaće sobe (svaka sa po jednim bračnim krevetom), velikog kupatila sa tuš kabinom, i zasebnog toaleta. Zapadno je orjentisan, sa pogledom na stazu Karaman Greben i Hotel Grand.

Apartman 2 (37 kvm): Prima 5(pet) osoba. Sastoji se iz komfornog dnevnog boravka sa velikim trosedom na razvlačenje, trpezarije, kompletno opremljene čajne kuhinje, jedne spavaće sobe (sa jednim bračnim krevetom i jednim solo), kupatila sa tuš kabinom.Osunčan je tokom celog dana, sa pogledom na stazu Karaman Greben.

 Apartman 3 (30 kvm): Prima 4(četiri) osobe. Sastoji se iz dnevnog boravka sa trosedom na razvlačenje, trpezarije, kompletno opremljene čajne kuhinje, spavaćeg dela sa bračnim krevetom, kupatila sa tuš kabinom. Orjentisan je na S i W, osunčan, sa pogledom na šumu.

Apartman 4 (35 kvm): Prima 5(pet) osoba. Veliki studio sadrži 2 odvojena bračna kreveta, jedan solo, trpezariju, opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom, kao i još jedan toalet sa umivaonikom. Orjentisan je na S i E, sa pogledom na šumu.

Apartman 5 (30 kvm): Prima 4(četiri) osobe. Studio sadrži dva bračna kreveta (vizuelno odvojeni), šank sto, trpezarijski sto, kompletno opremljenu čajnu kuhinju, kupatilo sa tuš kabinom. Orjentisan je istočno, sa pogledom na šumu i ski stazu. Osunčan, topao i ušuškan.

Svaki apartman sadrži: WiFi, LCD televizor (26 inch) sa kablovskom televizijom, plakare, komode sa ogledalima (osim A-5), noćne stočiće.

Telefoni za informacije: 063 80 29 880Tagovi: Vila Mina leto 2019, Kopaonik mapa