Vila Mina Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Vila Mina

Ova raznobojna vila u Lagadinu se nalazi na samom Ohridskom jezeru. Nudi otvoreni bazen i besplatan bežični internet.Telefon: + 389 46 270 444
Kategorija: 4 *
Adresa: Lagadin

Vila Mina Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Ova raznobojna vila u Lagadinu se nalazi na samom Ohridskom jezeru. Nudi otvoreni bazen i besplatan bežični internet. Klimatizovane sobe imaju sopstveni balkon, frižider i flat-screen TV.

Vila Mina nudi izbor svetlih soba i studio apartmana sa popločanim podovima i modernim nameštajem. Sve sobe imaju pribor za pripremu toplih napitaka, a neke poseduju kompletno opremljenu kuhinju. Iz mnogih smeštajnih jedinica se pruža predivan pogled na jezero.

Doručak se služi svakog jutra. Lagani obroci i pića se služe u kafe-baru vile Mina. Gosti takođe mogu koristiti zajedničku kuhinju i mogu uživati u roštilju u vrtu sa pogledom na jezero i na planine.

U okviru vile Mina je dostupan bezbedan privatni parking. Ohridski aerodrom je udaljen 10 minuta vožnje, a do Manastira Sveti Naum se stiže za 30 minuta.

Vila Mina je rent a car agencija partnera Eurorent, koji u svakom trenutku pruža veliki izbor novih automobila poznatih brendova Škoda, Seat i VW.


Autor: ZlatkoTagovi: Vila Mina leto 2019, Ohridsko Jezero mapa