Vila Minjon Vrnjačka Banja

Nazad na » Vrnjačka Banja

Vila Minjon Zadovoljstvo je naše da Vaš boravak u Vrnjačkoj Banji bude ispunjen kvalitetom usluga i toplim gostoprimstvom. Zato dozvolite da Vas iznenadimo i ponudimo više od običnog i već viđenog.Telefon: +381 36 615663
Adresa: Svetog Save br.11
Web sajt: www.vilaminjon.net

Vila Minjon Vrnjačka Banja mapa


Udaljenonost Vrnjačka Banja Beograd


Zadovoljstvo je naše da Vaš boravak u Vrnjačkoj Banji bude ispunjen kvalitetom usluga i toplim gostoprimstvom. Zato dozvolite da Vas iznenadimo i ponudimo više od običnog i već viđenog. Vila Minjon je objekat čiji sadržaji ispunjavaju najviše standarde modernog turističko-ugostieljskog objekta sa uslugama smeštaja. Namenjen je poslovnim ljudima koji su na proputovanju ili kraćem poslovnom boravku, ali i onima koji nemaju potrebu za apartmanskim smeštajem sa sadržajem kuhinje. Vila MINJON se nalazi u ulici iznad centralnog banjskog parka i ispod zamka kulture ˝Belimarković˝. Parking za vozila je odmah ispred objekta.

Vilu Minjon karakterišu smeštajne jedinice – sobe koje su opremljene atipičnim i unikatnim elementima enterijera i prijatne rasvete u skladu sa potrebama savremenog gosta. Od vrhunske udobnosti i kvaliteta ležaja koji će vam pružiti zadovoljstvo savršene relaksacije i odmora do praktičnih pratećih sadržaja kao što su: set garnitura, mini-bar, trezor, CA-TV, DVD, Wi-Fi internet, sigurnosna kartica, garderober, cipelar i komoda.

Moderno kupatilo se takođe izdvaja praktičnim i kvalitetnim elementima: tuš kabinom sa senzorskim podešavanjem količine i toplote vode, umivaonikom sa staklenom baterijom, kvalitetnim kozmetičkim preparatima za ličnu higijenu uz svakodnevne promene peškira, wc-sanitarije sa pisoarom itd.

Napominjemo da pored usluge smeštaja, naše osoblje obezbeđuje room-servis.

Hotelski doručak uz tople napitke je uključen u cenu boravka, a naše osoblje će po vašoj želji obezbediti dnevni ili večernji obrok serviran u vašoj sobi uz nadoknadu narudžbodavcu.

Parking za vaša vozila se nalazi preko puta objekta a vaša vozila možete parkirati do samog objekta.

U sklopu objekta uskoro će na raspolaganju gostima biti i klub-restoran namenjen isključivo gostima vile, koji će svojim sadržajima upotpuniti sve vaše zahteve za dnevnim i večernjim boravkom.

Telefon za informacije: +381 36 615663Tagovi: Vila Minjon leto 2019, Vrnjačka Banja mapa