Vila Osmeh Čanj

Nazad na » Čanj

Vila Osmeh Na samo stotinak metara od jedne od najlepših plaža u Crnoj Gori, plaže u Čanju, nalaze se apartmani Vile Osmeh. Komforan, potpuno opremljen, blizu plaže, izuzetno povoljnih cena, ovaj privatni smeštaj u Čanju učiniće vas boravak nezaboravnim.Mobilni: +381 65 22 666 92
Adresa: Čanj

Vila Osmeh Čanj mapa


Udaljenonost Čanj Beograd


Na samo stotinak metara od jedne od najlepših plaža u Crnoj Gori, plaže u Čanju, nalaze se apartmani Vile Osmeh. Komforan, potpuno opremljen, blizu plaže, izuzetno povoljnih cena, ovaj privatni smeštaj u Čanju učiniće vas boravak nezaboravnim. Za nezaboravno letovanje u Crnoj Gori, dodjite u Vilu Osmeh!

Trokrevetni i četvorokrevetni apartmani sa kuhinjom, kupatilom i terasom, najbolji su izbor za putovanja sa porodicom i prijateljima. Ovaj savršeni privatni smeštaj u Čanju pruža potpuni komfor za popodnevni odmor i prijatne noći u klimatizovanim prostorijama. Vila Osmeh za svoje goste garantuje i tekuću vodu svih 365 dana u godini.

Svaki apartman je opremljen: frižiderom, šporetom, klima uređajem, televizorom, kompletnim kuhinjskim priborom, posteljinom, peškirima, sredstvima za ličnu higijenu, toplom vodom.

Napomena: Vlasnik preferira kontakt telefonom s obzirom da je tako u mogućnosti odmah da Vam odgovori

Promo cena do 20.06: 50€ za 10 dana po osobi!!!


Tagovi: Vila Osmeh leto 2019, Čanj mapa