Vila Stara Bačija Kopaonik

Nazad na » Kopaonik

Vila Stara Bačija

Vila "Stara Bačija" smeštena je u mirnoj ulici kraj asvaltnog puta u Turističkom naselju Treska, koje je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje od skijaških staza i centra Kopaonika. Kuća je apartmanskog tipa, idealno uklopljena u ambient obronaka planinskih masiva koji je okružuju (Sunčana dolna, Pančićev vrh.Mobilni: 381 63 82 46 051
Adresa: Naselje Treska

Vila Stara Bačija Kopaonik mapa


Udaljenonost Kopaonik Beograd


Vila "Stara Bačija" smeštena je u mirnoj ulici kraj asvaltnog puta u Turističkom naselju Treska, koje je udaljeno samo nekoliko minuta vožnje od skijaških staza i centra Kopaonika. Kuća je apartmanskog tipa, idealno uklopljena u ambient obronaka planinskih masiva koji je okružuju (Sunčana dolna, Pančićev vrh....) sa prelepim pogledom na Tresku.

Možemo vam ponuditi osam novih, modernih i potpuno opremljenih apartmana. Naši apartmani imaju, sistem podesavajućeg grejanja, TV sa satelitskim programom, komplet posteljine ćebadi i peškire za svakog gosta, mogućnost korišćenja bezičnog Interneta. Svaki apartman ima terasu i prelep pogled na padine Kopaonika.

Osoblje vile takođe svakodnevno brine o higijeni u apartmanima.

Gost ne treba da brine ni o mestu za odlaganje skija i opreme kao i o parkingu.Od osam apartmana koje vam nudimo šest su tipa studio-apartman sa 3+1 ležaja, a dva duplex apartmana 3+2 ležaja.

Cena dnevnog zakupa apartmana zavisi od perioda.


Autor: ZlatkoTagovi: Vila Stara Bačija leto 2019, Kopaonik mapa