Vila Tamara smeštaj Sombor

Nazad na » Sombor

Vila Tamara smeštaj Vila Tamara je restoran sa prenoćištem udaljen oko 3 km od centra Sombora. Nalazi se na Apatinskom putu, sa desne strane, 100 metara pre mosta na Velikom Bačkom kanalu.Telefon: +381 25 434 110
Adresa: Apatinski put bb, Sombor
Web sajt: http://vila-tamara.com

Vila Tamara smeštaj Sombor mapa


Udaljenonost Sombor Beograd


Vila Tamara je restoran sa prenoćištem udaljen oko 3 km od centra Sombora. Nalazi se na Apatinskom putu, sa desne strane, 100 metara pre mosta na Velikom Bačkom kanalu.

Smeštajni kapaciteti "Vila Tamare" obezbediće Vam maksimalan konfor, privatnost, mir i tišinu. Ukoliko poslovno boravite u Somboru u apartmanu na raspolaganju vam je radni sto, internet, a u sklopu objekta posedujemo i konferencijsku salu. Sve sobe su nedavno renovirane, klimatizovane i opremljene sa TV, SAT, telefon, hidromasažne kabine, sauna, CG.

Restoran raspolaže malom salom, kapaciteta 25 mesta i velikom salom (staklena bašta) kapaciteta od 180 do 200 mesta. Pogodan je za organizaciju venčanja, banketa, rođendanskih i drugih proslava, catering... Staklena bašta okružena je zelenim parkom, predviđenim prostorom za šetnju i opuštanje pre ili posle jela.

Telefon: 025/434-110Tagovi: Vila Tamara smeštaj leto 2019, Sombor mapa

Sombor Privatni smeštaj