Vila White lake Ohridsko Jezero

Nazad na » Ohridsko Jezero

Vila White lake Vila White Lake smeštena je pored samog jezera, na 200 metara od Starog grada, koji je uvršten na Uneskov spisak svetske kulturne baštine. Vila nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom.Telefon: +389 46 250 919
Adresa: Kej Maršala Tita 18

Vila White lake Ohridsko Jezero mapa


Udaljenonost Ohridsko Jezero Beograd


Vila White Lake smeštena je pored samog jezera, na 200 metara od Starog grada, koji je uvršten na Uneskov spisak svetske kulturne baštine. Vila nudi smeštaj sa besplatnim bežičnim internetom i kablovskom televizijom. Do centra grada može se stići šetalištem kraj jezera. Sve sobe imaju sopstveno kupatilo, dok apartmani sadrže i čajnu kuhinju. Pojedine smeštajne jedinice uključuju frižider, klima-uređaj i balkon ili terasu sa pogledom na jezero. Gosti mogu koristiti zajedničku kuhinju i trpezariju u prizemlju i dnevni boravak.

Restorani, barovi i prodavnice nalaze se na 100 metara od vile. Gosti mogu lako istražiti brojne znamenitosti, uključujući antičko pozorište, Samuilovu tvrđavu i srednjovekovni Manastir Svetog Pantelejmona. Usluga prevoza se može organizovati uz doplatu za goste vile White Lake. Aerodrom Ohrid je udaljen 8 km. Besplatan javni parking na raspolaganju je u okviru objekta.

Telefon za informacije: +389 46 250 919Tagovi: Vila White lake leto 2019, Ohridsko Jezero mapa