Vinarija Zvonko Bogdan Palićko jezero

Nazad na » Palićko jezero

Vinarija Zvonko Bogdan Vinarija Zvonko Bogdan je moderna vinarija, koja se nalazi u poznatom voćarskom i vinogradarskom kraju oko jezera Palić i Ludaš. Specifično zemljište i kontinentalna klima su idealna osnova za sorte vina koje rano sazrevaju, što doprinosi da vina Zvonko Bogdan budu intenzivna i aromatična.Telefon: 024 415 02 75
Adresa: Kanjiški put 45, Palić

Vinarija Zvonko Bogdan Palićko jezero mapa


Udaljenonost Palićko jezero Beograd


Vinarija Zvonko Bogdan je moderna vinarija, koja se nalazi u poznatom voćarskom i vinogradarskom kraju oko jezera Palić i Ludaš. Specifično zemljište i kontinentalna klima su idealna osnova za sorte vina koje rano sazrevaju, što doprinosi da vina Zvonko Bogdan budu intenzivna i aromatična.

Vinarija je opremljena modernom tehnologijom za proizvodnju visokokvalitetnih vina isključivo od grožda, koje rađa u ovom vinogradu površine 56 hektara. Pored odlične tehnologije vinarija Zvonko Bogdan poseduje tim školovanih enologa koji svojim znanjem doprinose da se na ovom mestu proizvode vrlo kvalitetne sorte vinove loze i vina koja morate probati.

Vinarija se nalazi istočno od Palićkog jezera, na Kanjiškom putu i u neposrednoj blizini autoputa Novi Sad - Horgoš. Moguće su i turističke posete kako vinarije tako i salaša Zvonka Bogdana u blizini Ludoškog jezera. Posete vinariji su petkom, subotom i nedeljom u 10, 15, i 17h uz poželjnu najavu, dok za ostale termine u vinariji i posetu salašu najava je neophodna.


Autor: ZlatkoTagovi: Vinarija Zvonko Bogdan leto 2019, Palićko jezero mapa

Palićko jezero Vinarije i vinski podrumi