Ada Bojana

Ada Bojana Daleko od ulične buke i u okruženju čiste prirode, Ada Bojana je mesto u koje se posetilac zaljubi pri prvom dolasku. Ostrvo je u obliku trougla površine oko 5 km2. Sa dve strane je okruženo rekom Bojanom a se treće se nalazi more. Obale Ade su iz godine u godinu drugačije izvajane – sa stalnim pomeranjem obala i granica, sa novim rukavcima i novim izgledom plaže. Ada Bojana je dugi niz godina jedna od najpopularnijih turističkih destinacija Crne Gore, a jedan od glavnih aduta ovog letovališta jeste 2880 metara duga peščana plaža!

Duž reke Bojane nanizane su brojne autentične ribarske kućice (sojenice) koje se često izdaju turistima za boravak, ali i atraktivni restorani koji služe ribu ulovljenu na tradicionalan način.

Ada Bojana nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a treba je doživeti i uvjeriti se u to lično. Ovdje ćete imati osjećaj da ste sami na planeti, a kada to poželite, na istom mestu možete upoznati veoma prijatne i interesantne ljude.
Šta videti na Adi Bojani

Ukoliko razmišljate da posetite ovo mesto, evo predloga šta da obiđete i učinite odmor interesantnijim:

Velika plaža Ulcinj - Ušće Bojane

Velika plaža Ulcinj - Ušće Bojane

Ada Bojana

Ada Bojana

Smeštaj na Adi Bojani

Ako planirate duži boravak, verovatno će vam biti potreban i smeštaj na Adi Bojani. Potrudili smo se da izdvojimo iz svake kategorije smeštaja po nešto kako bi ponuda bila dostupna svačijem džepu

Tagovi: Ada Bojana leto 2019, Ada Bojana turistički vodič i preporuke, turisticka mapa Ada Bojana, smestaj Ada Bojana

Slična mesta u okolini