Marmaris

Marmaris Marmaris je poznato letovalilište, koje se nalazi na jugozapadu Turske na poluostrvu gde se spajaju Egejsko i Sredozemno more. Prema podacima iz 2000 godine Marmaris je imao 28.660 stanovnika.

Marmaris je udaljen oko 150 km od aerodroma u Bodrumu. Duž glavnog šetališta prolazi se pored plaže sa jedne strane a na drugoj strani se nalazi veliki broj hotela, restorana, barova. U ovom gradu se prepliće moderna atmosfera sa ukusom, mirisom i zvukom orijenta.

Marmaris je prepoznatljiv po svom noćnom životu, brojni klubovi, barovi, diskoteke duž obale garant su dobrog provoda. U blizini Marmarisa nalazi se i letovalište Ičmeler. Ukoliko se odlučite za posetu Marmarisu, svakako ne propustite priliku da probate lokalno vino, i domaću rakiju od Anisa, kao i obilazak lokalnih sela, svakako poseta čuvenom Bar street-u, stari deo grada gde su smesteni brojni kafići, se podrazumeva.

Marmaris je jedno od najpopularnijih letovališta u Turskoj, kada ga jednom posetite, uverićete se zašto je to tako.


Šta videti u Marmarisu

Ukoliko razmišljate da posetite ovo mesto, evo predloga šta da obiđete i učinite odmor interesantnijim:

Kleopatrina plaža

Kleopatrina plaža

Plaža Kumlubuk

Plaža Kumlubuk

Plaža Ičmeler

Plaža Ičmeler

Gradska plaža Marmaris

Gradska plaža Marmaris

Plaža Turunc

Plaža Turunc

Ostrvo Cleopatra

Ostrvo Cleopatra

Plaža Uzunyali

Plaža Uzunyali

Krstarenje

Krstarenje

Smeštaj u Marmarisu

Ako planirate duži boravak, verovatno će vam biti potreban i smeštaj u Marmarisu. Potrudili smo se da izdvojimo iz svake kategorije smeštaja po nešto kako bi ponuda bila dostupna svačijem džepu

Tagovi: Marmaris leto 2019, Marmaris turistički vodič i preporuke, turisticka mapa Marmaris, smestaj Marmaris

Slična mesta u okolini