Paralia

Paralia Paralija je poznato letovalište u Grčkoj. Nalazi se 4 kilometra od mesta Keterini u podnožju planine Olimp i svakako jedno je od najboljih odmarališta regiona Pieria.

Nalazi se oko 60 kilometara od Soluna, otprilike oko 30 kilometara od popularnih mesta za letovanje Leptokarija i Nei Pori i svega 6 kilometara daleko je od čuvenog trgovinskog centra Katerini.

Ovo letovalište omogućava sve što bi Vam moglo biti bitno za nezaboravno proveden odmor ali istovremeno i provereno dobar provod. Postoji mnoštvo raznovrsnih kafića, butika, taverni, noćnih lokala i diskoteka, ali pored toga i verovatno sve drugo što se može reći da je najvažnije da bi imali divno proveden godišnji odmor.

Paralija je poznata po raznolikim plažama sa sitnim belim peskom kao čistim morem. Ovo letovalište jeste zasigurno jedno od najtraženijih mesta za letnji odmor, kako za porodično letovanje sa decom, tako i za verovatno sve turiste željne savršenog provoda.

Paralija je mesto sa prvoklasnim noćnim provodom, a u ovo letnje odmaralište zbog svega toga dolazi zamalo cela Olimpska rivijera, ali svakako i brojni turisti iz cele severne Grčke. Ovo mesto za odmor se može kazati da je raj za zagovornike dobrog noćnog života sa više raskošnih diskoteka gde se može kasti da zabava traje uvek do jutarnjih sati.


Šta videti u Paraliji

Ukoliko razmišljate da posetite ovo mesto, evo predloga šta da obiđete i učinite odmor interesantnijim:

Smeštaj u Paraliji

Ako planirate duži boravak, verovatno će vam biti potreban i smeštaj u Paraliji. Potrudili smo se da izdvojimo iz svake kategorije smeštaja po nešto kako bi ponuda bila dostupna svačijem džepu