Santa Susana

Santa Susana Regija Costa Maresme udaljena je 60 kilometara od grada Barselona, prepoznatljiva po prelepim peščanim plažama i idiličnim ribarskim selima. Poznata letovališta u ovoj regiji su Calella, Pineda de Mar, Santa Susanna, Malgrat de Mar.

Santa Susanna je poznato turističko letovalište u regiji Costa Maresme u Španiji, predstavlja jednu od omiljenih destinacija kako za Španske turiste tako i za turiste ostalih zemelja. Santa Susanna predstavlja idealnu lokaciju za upoznavanje Katalonije, Barselona je udaljena samo 60 kilometara, a jedan od najpoznatih turističkih centara ove regije Ljoret de Mar od Santa Susanne udaljen je svega 14 kilometara.

Santa Susanna je prepoznatljiva po svojoj dugoj pečćanoj plaži koja se proteže do susednog mesta Malgrat de Mar, brojnim kafićima, restoranima i barovima. Tokom letnjih meseci posetioci mmogu uživati u velikom broja sportova na vodi, kao i brojnim aktivnostima na plaži, ali i obići i neke od skrivenih uvala.
Šta videti u Santa Susani

Ukoliko razmišljate da posetite ovo mesto, evo predloga šta da obiđete i učinite odmor interesantnijim:

Smeštaj u Santa Susani

Ako planirate duži boravak, verovatno će vam biti potreban i smeštaj u Santa Susani. Potrudili smo se da izdvojimo iz svake kategorije smeštaja po nešto kako bi ponuda bila dostupna svačijem džepu

Tagovi: Santa Susana leto 2019, Santa Susana turistički vodič i preporuke, turisticka mapa Santa Susana, smestaj Santa Susana

Slična mesta u okolini