Hoteli u Antaliji
Club hotel Falcon

Hotel je udaljen 11 kilometra od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra, a nalazi se na litici iznad mora. Sagraden je 1993. godine, a renoviran 2009. godine i zauzima površinu od 8.000 m2. Sastoji se iz nekoliko petospratnih zgrada.Plaža: Plaža je na pontonu i do plaže se dolazi stepenicama. Hotel ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni

Opširnije
Hotel Antalya

Hotel je udaljen 11 kilometra od aerodroma u Antaliji i 5 km od centra, nalazi se na litici iznad mora. Sagrađen je 1985. godine, a renoviran 2010. godine i zauzima površinu od 5.000 m2.Plaža: Plaža se nalazi na pontonu, a prilaz do plaže je stepenicama. Hotel ima bar na plaži. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela.

Opširnije
Hotel Venecia Palace

Hotel Venecia Palace je deluxe resort koji svojim konceptom predstavlja vrhunac mediteranskog ugođaja. Hotel je smešten u poznatom turskom letovalištu Antalia, od centra grada udaljen je 15 km, a od međunarodnog aerodroma 20 km. Svojim gostima nudi vrhunsku uslugu i nezaboravan doživaljaj Venecije na Mediteranu.

Opširnije
Hotel Minyon

Hotel Minyon je elegantan komforan mali objekat koji svojim gostima pruža nezaboravan odmor u turskom letovalištu Antalija. Hotel je smešten u istorijskom zdanju iz 18 veka poznatom po imenu Baltaci Mansion. Smešten u prelepom okruženju zelenila vrta, mirisom cvetova i relaksirajućom atmosferom hotelskog bazena hotel Minyon pruži će Vam zaista nezaboravan ugođaj.

Opširnije
Hotel Mardan palace

Hotel Mardan palace pruža Vam najbolji osećaj Turskog gostoprimstva na Maditeranu, negujući tradiciju i savremene trendove, za pravi doživljaj luksuznog odmora u Antalijskog regiji Hotel Mardan palace je sve što Vam je potrebno za savršen boravak.

Opširnije