Restorani u Antaliji
Restoran Yoma

Ovaj restoran nudi predivan pogled na more, jer je smešten u Celebi luci. Pruža fenomenalnu uslugu i kvalitetne prateće sadržaje kao što su upotreba bazena i mnoštvo prodavnica, i pretenduje da postane najbolje mesto za izlazak u Antaliji. Ovde možete uživati u raznovrsnom meniju i pijuckati piće pored bazena dok čekate da se hrana servira.

Opširnije
Riblji restoran Urcan

Ovaj ekskluzivni riblji restoran donosi sveže ulovljene ribe iz mora pravo na vašu trpezu. Osnovan je 1943. godine, rad je počeo kao taverna, vremenom se širio i sada predstavlja mesto gde ljudi dolaze, često prešavši i hiljade kilometara, da bi probali najbolje pripremljenu ribu.

Opširnije
Restoran Mermerli

Smešten visoko iznad luke, na vrhu brda, nalazi se restoran Mermerli, raj sa pogledom na Sredozemno more i Taurus planine. Nalazi na samoj plaži koja je u njegovom vlasništvu. Morsku hranu ni na jednom mestu ne možete dobiti svežiju! Biće vam poslužena tog momenta uhvaćena sabljarka, crveni snaper, ili morski pas. Uz salatu i vino, poseta ovom restoranu će svakako biti nezaboravna.

Opširnije
Restoran Denizim Park

Ovo je kompleks od dva restorana koji nude tradicionalnu Tursku hranu. Velika i udobna trpezarija restorana idealna je za velike proslave i svadbe. Muzički program zastupljen je u večernjim časovima.

Opširnije
Restoran Tunek Tepe

Tunek Tepe je ime brda koje se nalazi na zapadnoj strani grada Antalije, i dostiže visinu od 618 m. Na ovom mestu možete ručati u rotirajućem restoranu koji nosi isto ime kao brdo, i uživati u Panorami sa svih strana.

Opširnije