Rent a car u Atini
Rent a Car Notos

Notos Rent a Car se nalazi u Atini. Nudi vrhunski kvalitet usluge iznajmljivanja vozila. Ova agencija je jedna od najpouzdanijih nezavisnih Rent a car agencija. Nudi uslugu prevoza do Međunarodnog aerodroma u Atini. Posebni aranžmani odnose se na automatske automobile, limuzine, i Jeep-ove 4x4.

Opširnije
Rent a car Kosmos

Kosmos rent a car ponosno iznajmljuje flotu najnovijih modela automobila, koja obuhvata 2.500 vozila raznih veličina, marke i kategorija širom Grčke. Klijenti imaju izbor mini kombija, kabrioleta i luksuznih automobila, sa automatskim ili sa klasičnim menjačem. Firma nudi širok izbor najsavremenijih i bezbednih vozila. Svi automobili su modeli proizvedeni u protekle dve godine, a 40 % flote obnavlja se svake godine.

Opširnije
Auto Rent

Auto Rent nudi preko 20 godina visokog standarda usluga. Ako ste u poseti Grčkoj za odmor ili poslovno putovanje, Auto Rent preporučujemo kao vaš najpouzdaniji izbor. U ovoj agenciji će te pronaći širok spektar najnovijih modela automobila. koji se trenutno nalaze na tržištu.

Opširnije
Rent a Car Acropolis

Akropolj Rent a Car agencija je osnovana 1998 godine, u Atini. Naš glavni cilj je da obezbedimo našim klijentima iznajmljivanje trenutno najboljih vozila na tržištu. U kratkom vremenu, naše dodatne aktivnosti i povećanje obima turizma, motivisalo nas je da povećamo flotu najnovijih automobila i da proširimo naše kancelarije. Danas, Akropolj Rent a Car agencija nudi širok spektar novih modela vozila na teritoriji Atine i drugih oblasti

Opširnije