Tržni centri u Atini
Tržni centar

Tržni centar u Atini je mesto koje bi trebalo da posetite, ukoliko ste u potrazi za hranom, modom i zabavom. Do centra se lako stiže sa Nerantziotissa stanice. Nalazi se blizu Olimpijskog stadiona. Sa preko 200 brendiranih lokala, smeštenih na četiri nivoa, ovaj centar pruža nezaboravnu kupovinu u kombinaciji sa zabavom u bioskopima i konzumiranjem kulinarskih osveženja. Parking prostor se nalazi na tri nivoa.

Opširnije
Tržni Centar Metro

Tržni Centar Metro otvoren je 30.og novembra 2010 godine. U njemu se nalazi 85 prodavnica, 18 kafića i restorana, besplatan bežični internet. Tu je i Volta zabavni park za decu, na 21.500 kvadratnih metara, neposredno iznad Ag. Dimitrios metro stanice. To je prvi tržni centar u južnim predgrađima Atine.

Opširnije
Tržni Centar Heart

Tržni Centar Heart je komercijalni i zabavni centar na više nivoa, sa ukupnom površinom od oko 20.000 kvadratnih metara. U svojoj ponudi sadrži robu sa reputacijom velikih nacionalnih i međunarodnih brendova. Ovaj centar je snabdeven širokim asortimanom različite moderne robe namenjene: deci, muškarcima, ženama, sportistima, kao i priborom za domaćinstvo, tehnologijom, belom tehnikom, itd.

Opširnije
Zlatna Dvorana

Zlatna Dvorana Tržni Centar zauzima 41.000 kvadratnih metara, i nudi veliki broj elitnih prodavnica i nekoliko restorana i kafića.

Opširnije