Hoteli u Banja Luci
Hotel San Laktaši

Banjsko rekreacioni centar sa svojim prirodnim resursima, idiličnom atmosferom i ugodnim ambijentom privlači posetioce već decenijama dok hotel San čuva i odražava autentičan duh ovog regiona. Iako je sagrađen pre 27 godina hotel je nedavno potpuno rekonstruisan i ponovo otvoren za posetioce.

Opširnije
Hotel Vila Vrbas

Hotel vila "Vrbas" je jedan od prepoznatljivih turističkih bisera grada Banja Luke. Ne samo zbog svoje lokacije (nalazi se na jednoj od najlepših lokacija u Banjoj Luci - desna obala reke Vrbas, sa predivnim pogledom na svima poznatu tvrđavu Kastel), već i zbog svoje ponude, profesionalnosti i kvaliteta.

Opširnije
Hotel Palas

Hotel “Palas” je sagrađen 1933. godine i jedan je od objekata po kojima je Banja Luka i danas prepoznatljiva. Nalazi se na glavnom Gradskom trgu i zaštićen je kao spomenik graditeljskog nasleđa I kategorije.

Opširnije
Hotel Bosna

U samom centru Banje Luke pre 120 godina sagrađen je hotel „Bosna“ koji je u banjalučkom zemljotresu, 1969. godine, srušen do temelja. Sadašnji hotel „Bosna“ je savremena građevina, projektovana po svim evropskim standardima.

Opširnije