Bazeni u Banji Vrujci
Bazeni Prva nova Banja

Sa četiri bazena površine 2.500 kvadratnih metara, „Prva nova banja“ najveći je kompleks te vrste u Srbiji. Najveći bazen ima 1.300 kvadrata! Uz kupanje u bazenima, gosti mogu da koriste i druge sadržaje - terapiju lekovitim blatom, popularne hidromasažere, džakuzi-kade, a sve je uračunato u cenu ulaznice!

Opširnije
Otvoreni bazeni hotel Vrujci

Otvoreni rekreativni bazeni u hotelu Vrujci (3 bazena) su jedinstveni u Srbiji s obzirom da su podignuti na samim prirodnim termalnim izvorima, a pune se iz duboke bušotine sa velikom količinom vode, pa su time i protočni. Voda se u toku jednog dana obnavlja do sedam puta. Uveče se bazeni prazne, a u toku noći se ponovo napune. Pri pogodnom vremenu mogu se koristiti od kraja aprila do početka oktobra. Dečji bazen je dimenzija 30 x 16

Opširnije
Zatvoreni bazen hotel Vrujci

Zatvoreni hotelski bazen u Banji Vrujci se takođe puni lekovitom termalnom vodom iz velike dubine. Temperatura vode u zatvorenom bazenu je približno 27 stepeni celzijusa. Dimenzije zatvorenog bazena Hotela Vrujci su 5 x 12,5 metara a dubina je od 1,2 od 2,2 metra. Zatvoreni bazeni su opremljeni tuš kabinama i povezani su sa plažom koja je tokom dana osunčana.

Opširnije