Bazeni u Beogradu
Sportski centar Milan Gale Muškatirović (25 maj)

1973. godine Centar za sport i rekreaciju “25.maj” svečano je otvorio tadašnji predsednik republike Josip Broz Tito. Ideja o izgradnji sportskog centra proistekla je još 1961. godine, a prvi temelji su podignuti jednu deceniju kasnije 1972.godine.Uložena su velika novčana sredstva od strane Skupštine opštine Stari Grad. Izgradnja je trajala 11 meseci. Više hiljada omladinaca je svojim dobrovoljnim

Opširnije
Bazen Tašmajdan

Zatvoreni bazen - Dimenzije bazena su 50 X 20 m; dubina je od 2,2 do 5,4m, ukupna zapremina je 3700 kubnih metara, kapacitet gledališta je 2000 mesta, visina skakaonice je 1 m, 3 m, 5 m i 10 m. Zatvoreni bazen opremljen je i podvodnim svetlom. Kao i u otvorenom bazenu, obezbeđena je čistoća vode do najvišeg stepena.Otvoreni bazen, otvoren 25. juna 1961. Dimenzije bazena su 50 x 20 m; dubina 2,2 do 5m, ukupna zapremina

Opširnije
Bazeni Banjica

Zatvoreni bazeni su svakodnevno na raspolaganju posetiocima, dok letnja plivališta sa moderno uređenim platoom za sunčanje i odmor predstavljaju pravi magnet u periodu od juna do avgusta. Na bazenima, pored kupanja i plivanja, postoje raznovrsni vidovi rekreacije, aerobik, aqua-bic, yoga, škole plesa... koje sprovode kvalifikovani instruktori, a veoma uspešno se sprovode programi obuke neplivača i poluplivača.

Opširnije
Bazeni Košutnjak

Na 14 hektara površine nalazi se kupalište “Košutnjak” . U ponudi je ukupno pet bazena – dečji, rekreativni, školski, za skokove i olimpijksi za odrasle.

Opširnije
Bazeni Olimp

Kompleks otvorenih bazena jedan je od najvećih i najposećenijih u Beogradu. Tokom zimskih meseci aktuelni su zatvoreni sportski tereni i klizalište na otvorenom.

Opširnije
Bazeni 11 April

Bazeni 11. april su počeli sa radom 1979. godine. Sa oko 13.500m2 u svom sastavu sprtskog centra nalaze se tri otvorena i tri zatvorena bezena (mali, srednji i veliki), savremeno opremjen fitnes centar, klimatizovana sala za stoni tenis, mala univerzalna dvorana namenjena za borilačke sportove, gimnastiku i ples, dvorana za ige sa loptom, otvoreni tereni za tenis i streljana.

Opširnije